Mit szólnátok ha a 15 éves gyereketek a gimiben rendszeresen cigarettázna?
Én is cigiztem.Egy évig.Minden bajom volt aztán azt hittem,hogy az segít.Meg a bandázás...meg a többi.Addig volt mindennapos amíg anyám nem tudta.Aztán megtudta,és azóta már egyhónapban kb 2szál.Bulizni meg csak akkor ha anyum megengedi...szóval szerintem egy idő után a fiad is megkomolyodik,meg megunja...nem lehet vele igazából semmit csinálni,csak reménykedni.
14/L
Az egész úgy kezdődne, hogy kicsi kora óta mondogatnám neki ( persze az ő szintjén ), hogy milyen káros dolog, és aki rászokik, nagyon nehezen tud leszokni - mellesleg beteg is lehet tőle...
Na de mivel már nem kicsi - ahogy a kérdésből kiderült - nem tiltanám, mert akkor AZÉRT IS csinálni fogja. (Hanem megint leülnék vele beszélgetni, és elmondanám a cigarettázás hátrányait, de már durvábban, mint amikor kicsi volt.) Nem biztos, hogy mindenki így gondol(ná) jónak, de ez az én véleményem az egészről!
Ez nem szulotol fugg.
En lassan fel eve cigizek, suliban is. Nem menozesbol, hanem mert raszoktam :s
f/15
Én is 16 éves vagyok, nagyon sokat vagyok ideges, szar kedvű, stb., mégsem cigizek...lehet, hogy jobban érezném magam tőle valamennyire, viszont büdös, káros, stb., kell a francnak(tudom, hogy az idegeskedés is káros). Ha az én gyerekem(aki amúgy ugye természetesen nem létezik) cigizne a suliban, akkor tisztában lennék vele, hogy nem tudok semmit sem csinálni ellene, ha akar, továbbra is cigizni fog, viszont elmondanám neki a véleményemet, megpróbálnám megbeszélni vele, hogy ő hogyan gondolkodik a dologról, stb.
theodorik: A magyar nép valóban birkákból áll(mint az emberek úgy általában), a magyar oktatási rendszer is a "szar" kategóriába sorolható, viszont rádférne neked is, ha megtanulnád, mi az az igekötő, de leginkább azt, hogy hogyan kell a magyar nyelvet helyesen használni írásban. A "borzasztó" kategóriába tartozó helyesírásod körítésében a "nagyon kiforrott nézeteid" meglehetősen érdekesen hatnak. Így nem tudod valami eredméynesen osztani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!