Szülők! Elengednétek a 14 éves fiatokat Ossian, Kárpátia. Stb koncertre?
Szia,
31/F
Kísérd el. Egy jó hangulatú Kárpátia / Ossián koncert Neked sem árt meg. :) Kárpátián már voltam, 2-3 éves gyerektől a 90 éves nagymamáig van mindenki.
Nem kell együtt "bulizni", de szerintem jó, ha a közelben van egy felnőtt.
Én pénteken voltam Kárpátia, Ossian koncerten. Semmi különös nem volt. Nekem sem lett semmi bajom pedig erősen az első sor közepén voltam és ha valaki elesett a nagy ugrálásba felsegítették. Figyelünk egymásra, néha úgy érezni hogy mindenkit ismersz :) Pogóba is voltam és max annyi volt hogy ráléptek a lábadra.
15/F
Ugyan 14 éves leszek,de én ha szülő lennék,természetesen elengedném,hisz én is járok Kárpátia koncertre,és szerintem egyeltalán nincsenek 'aggresszív' emberek ott,max nem az első sorban kell tombolni.:))
ez az én véleményem:)
Lenyírod a buksiját, adsz rá egy Kárpátiás pólót, katonanadrág, acélbetkós, néha bekiabálja, hogy "Vesszen Trianon!" és nem kell félni..max annak aki beleköt, mert a "nagykutyák" tuti mellé állnak :D
Főleg ha csoki színű az illető :D
30/N
én is 14 évesen voltam először koncerten, Eddán :)
Utána Tankcsapda, Ossian és a többi...
apu az elején mindig értem jött, pedig mindig társasággal, többen mentünk, figyeltünk egymásra. így még + 3 embert mindig hazakocsikáztunk. :)
Ez 16 éve volt. most, pláne érte mennék.
az nem baj, ha kimarad az éjszakai buszozásból vagy nem lesz matt részeg, csak fél-matt :)
Szerintem az oda- és visszaút a legveszélyesebb. a koncerten az emberek buliznak, boldogok, jókedvűek (már ha nem történik tömegpánik vmi miatt, mint 1-2 éve... ) Éjjel a tömegközlekedésen, a kihalt utcákon sokkal több és nagyobb a veszély.
Igaz én nem vagyok szülő, de amikor anyukámat megkérdeztem, hogy elmehetek- e egyedül koncertre vagy az egyik barátommal, akkor ezeket mondta:
- Kislányom, nem benned nem bízok, hanem a világban. Mi van ha miközben mész a buszhoz vagy ha apád haza hozna a kocsi felé tartanál, és egyszer csak hirtelen elkapna valaki, megerőszakolna, és megölne? Akkor én és apád mit csinálnánk?
Ezt végig hallgatva már csak egy-két év múlva fogom újból megkérdezni. Én nem engedném el egyedül, de szülőkkel miért is ne? Én pl 9 voltam, amikor apa először vitt Ossian koncertre. Felejthetetlen élmény volt számomra. És szerintem nem gáz szülőkkel menni, mert pl nekem apa megengedi, hogy mondjuk ha akarok, akkor a színpad közelébe is mehetek, csak mindig azt mondja, hogy azért néha nézzek vissza, meg azért tudjam, hogy hol találom őket. Amúgy a részeg emberekről csak annyit, hogy egyszer ráléptem egy elég ittas férfi lábára, és mondtam neki, hogy bocsánat, de ő csak a fejét rázta, és azt mondta, hogy semmi baj. És ahogy többen is írták, olyan a koncerten mintha mindenkit ismernél. Szeptemberben voltam Kárpátia koncerten, és valamit soha nem felejtek el:
Nagyon meleg volt, és egy férfinál volt egy nagyon nagy zászló (persze ott sokaknál van zászló), és elkezdett minket "legyezni" (nem csak engem hanem a többi ismeretlent is, akik a közelében voltak). Nagyon meglepett, de jól esett, mert tényleg nagyon meleg volt. És az az érzés, amikor rengeteg ember egyszerre kiabálja azt, hogy: Vesszen, vesszen Trianon! :') nagyon jó volt :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!