Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek a 14...

Szülők! Elengednétek a 14 éves fiatokat Ossian, Kárpátia. Stb koncertre?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 19:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:

Szia,

31/F

Kísérd el. Egy jó hangulatú Kárpátia / Ossián koncert Neked sem árt meg. :) Kárpátián már voltam, 2-3 éves gyerektől a 90 éves nagymamáig van mindenki.

Nem kell együtt "bulizni", de szerintem jó, ha a közelben van egy felnőtt.

2011. jan. 13. 14:55
 42/53 anonim válasza:

Én pénteken voltam Kárpátia, Ossian koncerten. Semmi különös nem volt. Nekem sem lett semmi bajom pedig erősen az első sor közepén voltam és ha valaki elesett a nagy ugrálásba felsegítették. Figyelünk egymásra, néha úgy érezni hogy mindenkit ismersz :) Pogóba is voltam és max annyi volt hogy ráléptek a lábadra.

15/F

2011. febr. 21. 20:52
 43/53 anonim ***** válasza:

Ugyan 14 éves leszek,de én ha szülő lennék,természetesen elengedném,hisz én is járok Kárpátia koncertre,és szerintem egyeltalán nincsenek 'aggresszív' emberek ott,max nem az első sorban kell tombolni.:))

ez az én véleményem:)

2012. jan. 5. 20:29
 44/53 anonim válasza:
60%

Lenyírod a buksiját, adsz rá egy Kárpátiás pólót, katonanadrág, acélbetkós, néha bekiabálja, hogy "Vesszen Trianon!" és nem kell félni..max annak aki beleköt, mert a "nagykutyák" tuti mellé állnak :D

Főleg ha csoki színű az illető :D

2012. jan. 8. 21:38
 45/53 anonim ***** válasza:
23%
Én biztos nem engedném el. Tudom, hogy a mai fiatalok azt gondolják, hogy hamarabb érnek. De ezt csak ők hiszik! Ráér még ilyen helyekre menni. Nem marad le semmiről se!
2012. febr. 7. 13:38
 46/53 anonim ***** válasza:
48%
Még jó, hogy szülőket szólítottál meg, ehhez képest tizenéves kiskamaszok osztják az észt. Naná, hogy nem engeném el, és nem a zenekar meg a célközönség miatt elsősorban, hanem mert koncertek éjszaka, vagy legalábbis sötétedés után vannak, akkor meg egy 14 éves már ne legyen utcán, vagy egy szórakozóhelyen. Szerintem jobb helyre be se engedik. Vagy ha már ezen filózol akkor menj vele, vagy olyasvalakivel engedd el, aki felnőtt és megbízol benne. 34 éves nő egy fiúgyerekkel.
2012. febr. 7. 14:00
 47/53 anonim ***** válasza:

30/N

én is 14 évesen voltam először koncerten, Eddán :)

Utána Tankcsapda, Ossian és a többi...

apu az elején mindig értem jött, pedig mindig társasággal, többen mentünk, figyeltünk egymásra. így még + 3 embert mindig hazakocsikáztunk. :)

Ez 16 éve volt. most, pláne érte mennék.

az nem baj, ha kimarad az éjszakai buszozásból vagy nem lesz matt részeg, csak fél-matt :)

Szerintem az oda- és visszaút a legveszélyesebb. a koncerten az emberek buliznak, boldogok, jókedvűek (már ha nem történik tömegpánik vmi miatt, mint 1-2 éve... ) Éjjel a tömegközlekedésen, a kihalt utcákon sokkal több és nagyobb a veszély.

2012. febr. 7. 14:11
 48/53 anonim ***** válasza:
61%
16 évesen engedném el először. 14 éves még kicsi, ráér még 1-2 évet! Vagy esetleg elkísérném. Nem merném elengedni.
2012. febr. 7. 14:11
 49/53 anonim ***** válasza:
29%
Az Ossiant nem ismerem.A Kárpátiát viszont igen,voltam én is koncerten.Terhesen is szoktam hallgatni és még a kislányomnak is tetszik.Akik itt szidják a Kárpátiát azok ismerik egyáltalán????Nincs semmi rossz a zenéjükben!Hogy kapcsolódik ehhez a pogó?Némelyik embernek fogalma sincs a Kárpátiáról csak szidja mint a bokrot.De ettől függetlenül 14 évesen nem engedném el egyedül a gyerekemet.
2012. febr. 7. 14:20
 50/53 anonim ***** válasza:
81%

Igaz én nem vagyok szülő, de amikor anyukámat megkérdeztem, hogy elmehetek- e egyedül koncertre vagy az egyik barátommal, akkor ezeket mondta:

- Kislányom, nem benned nem bízok, hanem a világban. Mi van ha miközben mész a buszhoz vagy ha apád haza hozna a kocsi felé tartanál, és egyszer csak hirtelen elkapna valaki, megerőszakolna, és megölne? Akkor én és apád mit csinálnánk?

Ezt végig hallgatva már csak egy-két év múlva fogom újból megkérdezni. Én nem engedném el egyedül, de szülőkkel miért is ne? Én pl 9 voltam, amikor apa először vitt Ossian koncertre. Felejthetetlen élmény volt számomra. És szerintem nem gáz szülőkkel menni, mert pl nekem apa megengedi, hogy mondjuk ha akarok, akkor a színpad közelébe is mehetek, csak mindig azt mondja, hogy azért néha nézzek vissza, meg azért tudjam, hogy hol találom őket. Amúgy a részeg emberekről csak annyit, hogy egyszer ráléptem egy elég ittas férfi lábára, és mondtam neki, hogy bocsánat, de ő csak a fejét rázta, és azt mondta, hogy semmi baj. És ahogy többen is írták, olyan a koncerten mintha mindenkit ismernél. Szeptemberben voltam Kárpátia koncerten, és valamit soha nem felejtek el:

Nagyon meleg volt, és egy férfinál volt egy nagyon nagy zászló (persze ott sokaknál van zászló), és elkezdett minket "legyezni" (nem csak engem hanem a többi ismeretlent is, akik a közelében voltak). Nagyon meglepett, de jól esett, mert tényleg nagyon meleg volt. És az az érzés, amikor rengeteg ember egyszerre kiabálja azt, hogy: Vesszen, vesszen Trianon! :') nagyon jó volt :)))

2012. febr. 7. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!