Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek a 14...

Szülők! Elengednétek a 14 éves fiatokat Ossian, Kárpátia. Stb koncertre?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 19:34
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:33

Ne általánosíts,mert apám is azért nem enged sehová,mert ő ennyi idősen "jómadár" volt.Azt hiszi,hogy én is olyan vagyok pedig NEM és ha a fiú olyan,hogy inna,vagy esetleg drogozna,akkor azt megtehetné iskola falak közt is.Nálunk volt ilyen is,akik ilyeneket csináltak.Az,hogy barátnővel megy szerintem kordában tartja és a barátnője szerintem félti a bajtól,tehát ha ő is úgy látja hogy pl verekedés van egyből húzni fogja a fiút onnan.Szerintem engedd :) barátnőjével megy még biztonságosabb is.

15/F

2011. jan. 1. 19:33
 32/53 anonim ***** válasza:
Tudom hogy furán hangzik de én 10 évesen voltam először kárpátia koncerten.11 évesen tankcscapda stb ossian on még nem voltam de tervezem. 13/L
2011. jan. 1. 19:35
 33/53 anonim ***** válasza:
84%
22 éves lány vagyok. Nagy tapasztalatom van a koncertre járásban. 13 évesen kezdtem Tankcsapdán. Akkor még apám elkísért. :) 14 évesen egyedül mentem Iron Maidenre a Kisstadionba. 15 évesen egyedül mentem Cradle of Filth-re. Ossianon is voltam, ott is egyedül. Soha, semmi bajom nem történt. ELég komoly biztonsági ellenőrzés van, késeket, hosszúszegecses karkötőket elveszik, cédulát raknak rá, és koncert után érte lehet menni. Sőt, a Petőfi Csarnokból a cigit is kitiltották a zárt térről. Az ingyenes fesztiváloktól óvakodj, mert oda aztán boldog-boldogtalant beengednek.
2011. jan. 1. 23:59
 34/53 anonim válasza:
68%
Gyerektől függ.
2011. jan. 2. 01:33
 35/53 anonim ***** válasza:
elengednem
2011. jan. 2. 23:03
 36/53 anonim válasza:
12%
Én biztosan nem engedném el a 14 éves gyerekemet mert semmi keresnivalója nincs egyedül ilyen helyen! Szigorúbban kéne a gyerekeket fogni mert ezért is van a mai világban az a sok fiatalok által elkövetett bűncselekmény!
2011. jan. 5. 10:20
 37/53 anonim ***** válasza:
42%
legjobban te ismered a gyerekedet, de szerintem egy 15eves fiut mar nemnagyon kell felteni az ilyesmitol, foleg ha baratnojevel megy. abban a korban enis rengeteget jartam hasonlo koncertekre, akar 300km messzire is csupan haverokkal.(talan az en szuleim tul lazan neveltek de en semmi karosodast nem szenvedtem emiatt, sot rengeteg elmennyel es tapasztalattal gazdagodtam) Mivel fiurol van szo kevesebb veszelynek van kiteve mint egy korabeli lany akit jomagam biztosan nem engednek el ilyen esetben.
2011. jan. 5. 13:50
 38/53 anonim ***** válasza:
0%
előzővel egyetértek
2011. jan. 5. 17:08
 39/53 anonim válasza:
63%

Én elengedném nem vagyok szülő de az én szüleim elég konzervatívak és tudom milyen lemaradni a nagy eseményekről.Bár 15 évesen már elengedtek Rammstein koncertre ami valami iszonyat jó volt pogóztam és ott álltam nagyon közel a színpadhoz és semmi bajom nem lett menet közben míg oda elértem mert a hátulról kezdtem a "Kiemelt Állóhely"szektorba.Voltak arcok de sztem ilyen koncertekre el lehet engedni egy srácot had mulasson.

16/F

2011. jan. 5. 17:40
 40/53 anonim ***** válasza:
40%

Baj bárhol érheti az embert. Akár a lépcsőn is leeshet bárki bármikor. De azt ne felejtsétek el, hogy egy ilyen koncerten a rosszkor rossz helyen elve alapján ha összefut a gyereked ezerből pont azzal az egy alakkal akinek éppen akkor balhés kedve van akkor van okod félteni. Nem riogatok senkit de mindennel számolni kell.

Egy ismerősöm egy koncerten kiverte valakinek a kezéből a sört VÉLETLENÜL és mivel nem volt hajlandó venni neki másikat (illet volna de nem volt nála pénz) ezért hátulról fejbe csapták valamivel és két hét intenzív lett a vége. Ez is benne van a pakliba.

2011. jan. 5. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!