Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek a 14...

Szülők! Elengednétek a 14 éves fiatokat Ossian, Kárpátia. Stb koncertre?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 19:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
48%

Nem engedném el. Sok a részeg ember, gondolom.. Bár sose voltam hasonló koncerten. És megjegyzem, hogy nem vagyok egy angyal én sem. Ennyi idősen szinte minden pénteken diszkóba voltam, és ittam is nem keveset. Mára más lettem teljesen. Ugyanúgy járok szórakozni, de kultúráltan.. Én azért nem engedném, el mert ráér még neki ezt megtapasztalni, hogy milyen. Ha visszapörgethetnénk az időt, akkor azt az életet ami 3 éve volt, most kezdeném csak. :)

16/L

2010. dec. 30. 19:33
 22/53 böiler ***** válasza:
85%

"Nem engedném el. Sok a részeg ember, gondolom.. Bár sose voltam hasonló koncerten."

Látod, ennyi erővel a mókusok szaporodási szokásaiból előadást is tarthatnál a Deltában. :)

Na, de komolyon. Az ember nem azért megy ki egy koncertre, hogy részegen baszogasson másokat. Oké, a FESZTIVÁLOKAT ne vegyük ide... Az megint más... :D

Én 14 éves korom óta járok rendszeresen koncertekre, illetve a helyi "rockkocsmába" a barátokkal. Egyszer nem kerültem kellemetlen helyzetbe. Pedig nem az utolsó sorokban ácsorgunk, általában akárhol vagyunk irány előre pogózni. És tényleg nem kerültem bajba, sőt, új barátokat szereztem.

Tudod az a fantasztikus, hogy a koncerten olyan, mintha bárkit ismernél. Tehát feledésbe merül az, hogy életedben nem láttad még.

Például az ex-barátnőmmel is koncerten találkoztunk. Depresszió koncerten a pogóban. :) Basszus, életem koncertje volt. Az biztos. :)

17/F

2010. dec. 30. 20:01
 23/53 anonim ***** válasza:
74%

Én is voltam a Magyar Szigeten szüleimmel és családi barátainkkal, ott is volt Kárpátia koncert, a kopaszokat sem úgy kell elképzelni, hogy erőszakos, érzéketlen gorillák, apum is az és ő a legjobb a világon. Szerintem nyugodtan engedd el egy Lady Gaga koncert szerintem sokkal rosszabb lenne.

13L

2010. dec. 30. 20:24
 24/53 A kérdező kommentje:
És Children of Bodom-ra ? Igazából én nem ismerem a bandát .. Vélemény ?
2010. dec. 30. 20:41
 25/53 anonim ***** válasza:
63%

Bízol benne? :)

Akkor igen.

Jó helyek ezek, nagyon is. Jobb, mintha diszkóba menne. Szerény személyem be se tenné oda a lábát, s nem is fogom soha.

COB pedig nagyon jó! Mikor és hol lesz? :D

15/L.

2010. dec. 31. 11:53
 26/53 böiler ***** válasza:

[link]

Itt megtalálsz minden információt.

Amúgy persze, nyugodtan mehet szerintem.

2010. dec. 31. 12:27
 27/53 anonim ***** válasza:
38%

Elengedném

Off.

Nagyon ismerős vagy.Véletlenül nem Márknak hívnak?A barátnődet meg Gerdának?

2010. dec. 31. 14:00
 28/53 A kérdező kommentje:
Nem hiszem , hogy ismersz ... vagyis a fiamat ..
2010. dec. 31. 14:06
 29/53 anonim ***** válasza:
Ja ok :)
2010. dec. 31. 14:11
 30/53 anonim ***** válasza:
3%

Nem!

S nem azért, mert nem bíznék a fiamban (amúgy lányom van).

Pont a zenei stílus vonzza a balhés egyedeket. Isznak, bagóznak, drogoznak, erőszakosak, a "kisebbet" fiatalabbat provokálják, bántják.

A gyerekem akarom védeni, s tudnám, hogy ezért bizony nagyon utálna egy ideig. :)

Engem apukám még a szobába is bezárt annak idején mikor a GNR volt 92-ben koncertezni. Most már belátom, hogy mennyire igaza volt...főleg, hogy nagykorúként már voltam több koncerten, és most már anya vagyok.

34/N

2011. jan. 1. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!