Szülők! Elengednétek a 14 éves fiatokat Ossian, Kárpátia. Stb koncertre?
Hol nem sok az agresszív ember? Amúgy ez sem igaz...
Én a minap voltam a Dürerben 'Punk Karácsonyon'. Ami annyit tesz, hogy mindenhol kis tarajos emberkék. Na jó nem, de elég sok punk volt az tuti. Nem meglepően... Tudod mi volt az egyetlen veszélyforrás? Nem, nem a "büdöspánkg.cik", a kidobók. Senki nem kötekedett, mindenki élvezte a koncerteket.
Szerintem nincs igazad. Voltam már pár koncerten. Egyszer nem volt, hogy belénk kötöttek volna, jó az megint más, mikor a vonaton a romák, miközben koncertre mentünk... :D
Májusban voltam Kárpátián, semmi veszélyes nincs benne. Isteni érzés, amikor kiabálod hogy 'Vesszen, vesszen Trianon' :) Nincsenek 'vad' emberek, csak kopaszok, acélbetkósak, hosszú hajúak, nagy állatok - szóval csak a átlag, a jó közeg.
Szerintem nyugodtan, Ossianra is! :D
15/L.
Ui.:
Amikor voltam, akkor még jócskán nem töltöttem a 15-öt. :) Egyébként én Marilyn Mansonra szeretnék menni, imádom. :D
Csodálatos érzés odamenni egy kis sráchoz és megkérdezni, hogy tudja-e, hogy kik "használták ezt a kardos-pajzsos bácsit" aki a pólóján van. Tudjátok, az a grafika amin van egy munkás, aki kardot tart, és egy pajzsot. A pajzson meg a nyilaskereszt. Namármost a pólón ugyanaz volt, csak a pajzson nem nyilaskereszt volt, hanem "sima" árpádsávos" volt.
Félreértés ne essék, nem támogatom, támogattam volna, hogy elvegyék országunk nagy részét, de az akkor is durva. Főleg mikor oda jönnek a kecseg nácik kötözködni egy Agnostic Front, meg egy Exploited felvarró miatt. Persze többen. És mikor megemlítem, hogy oké srácok, de a cigányokkal mért nem csináljátok, akkor még meg is vernek? :D
Nagyon fasza srácok, tényleg. :) Egy értelmes szót nem lehet velük váltani.
És az is felemelő érzés volt, mikor énekeltük a Hétköznapi Csalódástól az Ostobát. :)
Csapatban, egy nagyobb és felelősségteljesebb emberrel? Természetesen el.
Egyedül? Kizárt.
Legjobb baráttal? Esetleg.
Velem? Igen.
Feleségemmel? Háááát talán.
Nővérével? Inkább az éhhalál.
(Nemzetbiztonsági okokból életkort nem mutathatunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!