Szülők, aug 31-én elengednétek a lányotokat koncertre?
Figyelt kérdés
Másnap ugye suli van már.
Én úgy gondoltam, hogy inkább le se fekszek aludni, szóval hazajövök 5-re, megfürdök, elkészülődök és indulok is suliba.
Gáz lenne így? Félek, hogy túlságosan is koncerthangulatba leszek suliba is :))
16/L
2011. jún. 23. 14:57
1/21 anonim válasza:
Az első tanítási nap úgyis csak lébecolás...Ha meg aznap van az évnyitó, akkor meg főleg. Szóval igen, én elengednélek.
2/21 anonim válasza:
nem aludnál?és 16 évesen egyedül.koncertre,ráadásul nem is látnálak,szóval 5re hazaérsz aztán már mennél is..Á nem!
3/21 A kérdező kommentje:
Nem egyedül mennék :)
Kb 10 fős társasággal. (vannak köztük 20 körüliek is)
Amúgy látna anya, mert ő visz el a buszmegállóig meg a boltba kajáért
2011. jún. 23. 15:01
4/21 anonim válasza:
így nem. max: ha én mennék érte 1re, hazahozom és lefekszik
5/21 anonim válasza:
semmikép sem.első nap?nem bírnád suliba alvás nélkül..
6/21 A kérdező kommentje:
Nekem 12-14 óra kell ahhoz, hogy kialudjam magam, kevesebb alvástól csak fáradtabb leszek, ezért maradnék inkább olyan sokáig ott, és nem aludnék
2011. jún. 23. 15:02
7/21 A kérdező kommentje:
Amúgy első nap 8 (vagy 9) - 12-ig leszünk csak.
2011. jún. 23. 15:03
8/21 anonim válasza:
Én elengednélek, legfeljebb nem mész be első nap...nem ez lesz az első ilyen a világtörténelemben.
10/21 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat :)
Be szeretnék menni, mert elég sok infót elmondanak.. na meg első nap hiányozni, milyen gáz lenne.. :P
2011. jún. 23. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!