Elengednétek a gyereketeket így koncertre?
16 éves lány, m amúgy is volt koncerten és a bátyjával menne, szóval ha ti nem is engednétek, legalább képzeljétek el, hogy normál körülmények között elmehetne.
DE! A koncert után 2 nappal próbavizsga (bár erről ti talán hallani sem fogtok), de 5 nappal később vizsga egy másik tárgyból. Ilyen körülmények között mehetne arra a pár órára, hogy jól érezze magát, és már este úgysem tanulna, vagy nem engednétek, mondván, hogy legalább most tanuljon, ha egész évben nem tette? (Amúgy nem én vagyok, de egy ismerősöm, engem csak érdekel, hogy mások hogyan vélekednek erről.)
Köszönök minden normális választ!
Èn 16evesen eleve nem engedném el, de tegyük fel 18 és megy a báttyával.
szóval ha jó tanuló, és rengeteget tanul akkor igen. ha amúgy is kritikus hogy átmegy-e vagy jól sikerül.e akkor nem.
16 évesen az ő felelőssége a vizsga, neki kell eldönteni,hogy bevállalja-e a bulit.
Elengedném.
kb ennyi idős voltam, mikor év végén elkaszáltak matekból. anyám persze lebannolta a csapda koncertet, amire már jegyem is volt.
csak annyit mondtam: ha nem engedsz el, attól még ugyanúgy 1-es lesz a bizimben. elengedett. utána semmi afterparty, jöttem haza, h másnap kezdjem a tanulást. a pótvizsga meglett, azóta egyetemre járok. persze nem matek szakra :D
Én is elengedném. Ha vigyáz rá a tesója, akkor had lazítson egy kicsit. A tanulás is jobban fog menni neki, ha pihenhet egyet. Nagylány már, nem lesz semmi baj!
Nem ezen a pár órán fog múlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!