Elengednétek a gyereketeket így koncertre?
Figyelt kérdés
16 éves lány, m amúgy is volt koncerten és a bátyjával menne, szóval ha ti nem is engednétek, legalább képzeljétek el, hogy normál körülmények között elmehetne.
DE! A koncert után 2 nappal próbavizsga (bár erről ti talán hallani sem fogtok), de 5 nappal később vizsga egy másik tárgyból. Ilyen körülmények között mehetne arra a pár órára, hogy jól érezze magát, és már este úgysem tanulna, vagy nem engednétek, mondván, hogy legalább most tanuljon, ha egész évben nem tette? (Amúgy nem én vagyok, de egy ismerősöm, engem csak érdekel, hogy mások hogyan vélekednek erről.)
Köszönök minden normális választ!
2011. máj. 12. 19:58
11/12 anonim válasza:
Szerintem is jót tenne neki a lazulás
12/12 anonim válasza:
Attól is függ meddig tart az a koncert. Hajnalig semmiképp nem engedném, ha legkésőbb éjfélre itthon van, és eddig is készült, valamint a másnapot sem alussza át és felkel időben tanulni, akkor mehetne. Mondjuk azt mondanám neki, ez egy lehetőség, ha bebizonyítja, hogy felelősségteljes és a vizsgái is sikerülnek akkor oké, ha viszont nem lesznek meg, akkor 18-ig sehova nem lesz eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!