Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megvegyük neki az iphone 4-et?

Megvegyük neki az iphone 4-et?

Figyelt kérdés
A lányom azt kéri karácsonyra + születésnapjára.Igazából abból a pénzből nagy hűtőt akartunk,még nem tudom hogyan döntsek.
2010. dec. 2. 20:30
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
77%

Szerintem érdemes Iphone 4-et venni .... Csúcstechnológia.

Nem vagyok apple fan , de azért nem lehet összehasonlitani a többi általában müanyag telefonokat az iphone-al. De ügyelni kell ám , mert aki belecsöppen az apple mézédes világa és megtetszik neki az nehezen mond majd le a termékekről és meglehet figyelni hogy az apple évente dob ki egz telefont , de annak az ára is megvan .

Ha az ön lánya helyében lennék bizosan hogy iphonet akarnám hogy vegyenek nem pedig valami más kütyüt és meglássa hogy sokkal jobban boldogitaná az hogy a lánya örüljön , mint hogy egy vacak hütőszekrényt vegyen , persze az is kell , de ha lehet halasztani akkor halassza el a vásárlását.

Szerintem Iphone-t :)...

2011. jan. 4. 08:07
 42/44 anonim ***** válasza:
73%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-12-30 03:50

voltam én.

Az előzőnek írom.

És szerinted a csúcstechnológiát mire használná egy 15éves?

Ez olyan mint hogy apum anno 155 000-es laptopot vett nekem - Magyarországon lett volna vagy 180-190- mert milyen fain, meg mert hogy micsoda felbontás, hát igen apu, de én nem Corelban dolgoztam mint Te, se PhotoShopban és így tök felesleges volt annyit költeni rá...

Akkoriban egyébként ezekre használtam a gépet: msn, vicces képek nézegetése, iwiw talán, sztem még facebook se nagyon volt... online boltok nézegetése, házi írás.

Amúgy én is MacBookért nyűglődtem :D Rádobtam volna még egy kicsit a pénzemből és akkor nem hal meg ennyiszer a winfos, amit már 4éves korom óta használok, de nem szeretek.

Most amúgy már öregedik a drágám, szeretem, mert jól kiszolgált, de a windows még mindig a halálom...

És következőnek Apple gépet célzok be, de még tájékozódom mennyire más az egész, mint amihez hozzászoktam 16 év alatt windows.

//Amúgy a vicc hogy most már pont érdekel a PhotoShop komolyabb hobby szinten.//

2011. jan. 4. 09:01
 43/44 anonim válasza:
100%
Én,amúgy valami régebbi Iphone-t vettem volna neki használtan,de jó állapotban.Amúgy aki szarozza az Iphone-t az vagy irigykedik,vagy a büdös életben nem fogott még olyat a kezébe.Egyszerűen tény hogy az Apple az okostelefonoknál a legjobb -és egyik legdrágább- választás
2011. jan. 5. 19:05
 44/44 anonim ***** válasza:
Ha 14év alatti akkor semmiképp szerintem,csak neki tennél rosszat.De ahogy előttem is írták,egy régebbi,használt iphone simán lehet,főleg ha még beszáll a zsebpénzével vagy valami,így megtanulja megbecsülni a pénzt.
2012. dec. 25. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!