Megvegyük neki az iphone 4-et?
Biztos, hogy nem venném meg neki az iphone-t. Még akkor is nagyon nagyon elgondolkoznék rajta, ha bőven tellne rá, de így, a ti helyzetetekben, hogy a nehezen félretett pénzt erre költsem, KIZÁRT!!! Minek egy kamasznak ilyen nagytudásu telefon? A funkcióinak a felét nem használná, csak vagizna vele, hogy neki mije van, és azért meg teljesen felesleges ennyi pénzt rááldozni. Nem megbántani akarlak, minden kamasz ilyen. Megértem, hogy ő az egyetlen gyermeked, de a szeretetet, megbecsülést nem csak úgy lehet kimutatni, hogy megvesszük neki amit a szeme-szája megkíván. Az úgy is csak rossz úrta tereli, mert megszokja, hogy megkap mindent.
Próbálj kiegyezni egy jóval olcsóbb, de hasonló tudásu telefonban, sok tippet kaptál ezzel kapcsolatban az előttem íróktól. Úgy is most mennek a nagy karácsonyi akciók, biztos találtok jót, ami nem viszi el az összes félretett pénzt. Hidd el, annak is nagyon örülni fog.
Ha egy hűtőért ennyit spóroltatok akkor hogy telne Iphonera?
Amúgy meg nem hülyeség az Iphone mert egy Corbyval össze se lehet hasonlítani!
Semmiképp nem venném meg neki! Nem írod hány éves, de hogy igazából nincs neki erre szüksége az teljesen biztos (sőt, szerintem a legtöbb felnőtt ember is inkább státusz-szimbólunként használja).
Keress egy olcsóbb (ár - érték arányban is jobb) eszközt, a lányod is biztos megérti, hogy egész eddig hűtőre spóroltatok.
Ne ájfónt, az egy parasztvakítás.
HTC-t inkább megéri
olcsóbb és jobb is (pl HTC Trophy)
Tipikus emberek, akik életükbe nem fogtak még iphone 4et a kezükbe. Az igaz, hogy elöl hátul üveg. Megjelenésileg nagyon szép, formailag is. Tudásilag az egyik legjobb telefon. Rengeteg tokot lehet rá venni, ami megvédi az ütésektől, karcolásoktól. Nekem jelenleg egy iphone 4 van, fekete, 16 gigás, előtte egy 3g volt, amit megbecsültem, első használat után tokba raktam, és azóta lese vettem. Mondanomsem kell, 2 év után is tökéletesen működik. Egyébként nagyon jól ellehet szórakozni az iphoneokkal, rengeteg játékot lehet rájuk pakolni:) Öcsém is rengeteget játszik vele, és egyébként szertinem figyelemfelkeltő, ha valakinek iphoneja van. Gondolom ezért szeretne a lányod.: ) A HTCkről, és egyéb iphonet utánzó mobilokról csak annyit, hogy lassúak, szaggatnak. Arról meg nemis beszélve hogy hatalmas nagyok.:) Az iphone meg sexy :D Nemvagyok apple fanboy, ezek előtt pl samsungom is volt. Tesómnak corby-ja van, iszonyat lassu, és van hogy várni kell, hogy betöltsön egy mappát.. Az X10 még egész türhető:) Remélem segítettem.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!