Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fogunk össze, hogy együtt...

Nem fogunk össze, hogy együtt megvegyük gyógyító játékok cd-t?

Figyelt kérdés

vida ági gyógyító játékok cd-jére gondoltam. igazából a technikát még nem találtam ki, de megvenném és töredékéért tovább adnám vagy együtt valahogy megvennénk. ötletek? van aki benne lenne?

túl drágának tartom. és attól félek ez az anya taníts engem másolata vida ágitól. úgyhogy nem igazán adnék ki rá sok pénzt. de kíváncsi is vagyok rá. vagy esetleg aki már megvette lenne oly szíves lemásolni? árban megegyezünk.

2011. ápr. 15. 18:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Én benne lennék. De csak akkor ha legalább kilencen szállnánk be.
2011. ápr. 15. 18:46
 2/28 A kérdező kommentje:
jó lenne ha annyian összejönnénk...
2011. ápr. 15. 18:50
 3/28 anonim ***** válasza:
hát ha itt valakinek megvan, beszéljük rá hogy egy ezresért másolja át nekünk :) a pénzt utalással fizetjük. és reméljük hogy nem vernek át minket
2011. ápr. 15. 19:22
 4/28 anonim ***** válasza:
Miért nem néztek utána neten? Rengeteg kalóz oldal van már, biztosan le lehet valahonnan szedni INGYEN is.
2011. ápr. 15. 19:23
 5/28 A kérdező kommentje:
próbáltam kalóz oldalakon de nem találtam. ha valamelyikőtök megszerezné üzletelnénk?
2011. ápr. 16. 07:45
 6/28 anonim ***** válasza:
Én is hasonló célzattal írtam ki egy Vida Ágis kérdést nemrég.Eddig sajna nem sok sikerrel.De az összefogásban benne vok!!!!
2011. ápr. 16. 15:25
 7/28 anonim ***** válasza:
Na varjatok egy kicsit, megkerdem holnap a ferjemet, o aztan mindent letolt. Igaz nalunk csak sajat hasznalatra szabad, tovabbadni nem csak talan ingyen, ha letolti en nagyon szivesen tovabbadom. Sajnos mar horkol, holnap megkerdezem tole, rendben?
2011. ápr. 16. 22:34
 8/28 A kérdező kommentje:
rendben, várjuk:)
2011. ápr. 17. 10:39
 9/28 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom, de nem talaltuk meg :-((
2011. ápr. 17. 11:01
 10/28 fotucsok ***** válasza:
Benne vagyok az összefogásban, már a másik kérdésre is írtam, hogy jelezzen, akit érdekel privátban, és összedobjuk.
2011. ápr. 18. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!