Nem fogunk össze, hogy együtt megvegyük gyógyító játékok cd-t?
Figyelt kérdés
vida ági gyógyító játékok cd-jére gondoltam. igazából a technikát még nem találtam ki, de megvenném és töredékéért tovább adnám vagy együtt valahogy megvennénk. ötletek? van aki benne lenne?
túl drágának tartom. és attól félek ez az anya taníts engem másolata vida ágitól. úgyhogy nem igazán adnék ki rá sok pénzt. de kíváncsi is vagyok rá. vagy esetleg aki már megvette lenne oly szíves lemásolni? árban megegyezünk.
2011. ápr. 15. 18:07
21/28 anonim válasza:
HAHÓ!
Valaki megszerezte már?
Keresek egy Bp-i anyukát, akitől megvehetném a másolatát.
22/28 anonim válasza:
Sziasztok! Pénteken megjöttek a Cd-k, hamarosan megpróbálom másolni őket és küldeni annak, aki kéri. -- nem vagyok budapesti --
23/28 anonim válasza:
Ha mp3ban felteszed valahova az is jó:)
24/28 anonim válasza:
nem tudom hogy kell feltenni valahova mp3-ban :(
meg ugyebár nem is szabad terjeszteni "hivatalosan"
25/28 anonim válasza:
Barátnömék 5-6ezer CD-je,megjelenés másnapján fent volt mp3ban a torrenten.(szkitia együttes) Szóval én nem foglalkozok ezzel h szabad vagy sem. Data.hu-ra csomagban fel lehet tenni sztem..
26/28 babyjane81 válasza:
Az lehet hogy te nem foglalkozol vele, de ha Vida Ági feljelenti, email cím alapján őt fogják meg. Nem éri meg.
27/28 anonim válasza:
Mi lett végül? Sikerült összedobnotok a cd.-k árát?
Ha valaki csinálna nekem is egy másolatot, szívesen megvenném!
28/28 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem most aktuális a dolog, és ma hallottam a CD-kről. Ha valakinek megvan, és tud másolni, érdekelne. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!