Megvegyük a 22-ik héten a babakocsit? Most akciós.
Figyelt kérdés
Amióta pár hónapja figyelem, ilyen jó áron még nem volt, és félek, hogy később drágább lesz. Másrészt meg még festés előtt vagyunk, és vacak lenne ezt is itt kerülgetni. Ráadásul mi van, ha őszre még lejjebb árazzák.2010. júl. 19. 19:26
1/15 anonim válasza:
Miért ne? ELőbb-utóbb muszáj lesz!
2/15 A kérdező kommentje:
Csak szerintem a párom úgy van vele, hogy miért kapkodok... Pedig az már 100% hogy ezt a kocsit fogjuk, mindkettőnknek tetszik, soká tartott rátalálni.
2010. júl. 19. 19:35
3/15 anonim válasza:
megkérdezhetem milyen babakocsi?tudnál küldeni linket?
4/15 A kérdező kommentje:
Peg Perego Pliko P3, mokka színben, a Brendonban!
2010. júl. 19. 19:42
6/15 anonim válasza:
csak szolnék hogy a brendon augusztusban kimegy magyarországról. nem riogatlak itt olvastam és egy olyan nő is kommentelt aki ott dolgozik és alá támasztotta...
ugyhogy vegyétek meg mert nem lesz kocsitok!!!!
7/15 anonim válasza:
Egy masik "benfentes" meg azt irta hogy nem igaz.. Nem lehet tudni sajnos.
8/15 anonim válasza:
hát én nem tudom.. sztem igaz. de majd meglátjuk:)
10/15 anonim válasza:
és miért tetszik nektek annyira ez a kocsi?Csak mert van hasonló, nem ilyen "márkás" de jóval olcsób...jaj tudom nem ez a kérdés...bocsi...
na szóval ha annyira nagyon le van árazva akkor lehet megéri.DE ha tényleg kimegy a brendon, akkor szerintem lesz végkiárusítás.
Amúgy meg mikor 22 hetes voltam én is azt hittem megtaláltuk az "igazit" aztán mégis jött egy jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!