Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megvegyük a 22-ik héten a...

Megvegyük a 22-ik héten a babakocsit? Most akciós.

Figyelt kérdés
Amióta pár hónapja figyelem, ilyen jó áron még nem volt, és félek, hogy később drágább lesz. Másrészt meg még festés előtt vagyunk, és vacak lenne ezt is itt kerülgetni. Ráadásul mi van, ha őszre még lejjebb árazzák.
2010. júl. 19. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

jujj....nehéz kérdés...mert ha nagyon le van árazva akkor én is elgondolkoznék...de tényleg mi van ha még lejebb megy az ára.Ez benne van a pakliban, főleg ha megszűnik a Brendon.Meg ha festetek és csak útban lenne, akkor lehet várnék.

Szerintem hívd föl a brendont kérdezz rá, hogy megszünik-e és lesz-e kiárusítás...

2010. júl. 19. 20:13
 12/15 A kérdező kommentje:

A Brendonban azt mondták, hogy semmit sem tudnak mondani a jövőbeni árakról.

Kocsi: ez az egyetlen "drágább" holmi, amit veszünk, barátnőméknek van, és tudom hogy nem fogok benne csalódni.

2010. júl. 19. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:

és mennyi leárazva?vagy ez a leáraott ár amit belinkeltél?

és ha megkérhetlek leírnád miért olyan jó ez a kocsi?csak mert mi is kocsinézőben vagyunk, de őszintén nekem nagyon nem tetszik a tolókarja, meg a kerekei, meg a váza is olyan fura...szóval miért jó?:)

2010. júl. 19. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg nyudogtan. Már mi is megvettük. Én most vagyok 21 hetes. A baba fejlődése és egészsége nem azon múlik hogy veszel-e valamit vagy sem. És hallani olyan sajnálatos eseteket is mikor mondjuk a 35. héten történik baj, úgyhogy hiába vár az ember sokáig, bármikor történhet baj, de miért történne? Ilyenre nem kell gondolni. Én a babonákkal nem foglalkozom. És ha úgy érzed tényleg ez az igazi, és valóban olyan jó az ára, akkor meg kell venni, mert ha később esetleg drágább lesz, akkor nagyon fogod bánni. Boldog babavárást.
2010. júl. 19. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
És csak újonnan szeretnétek ezt megvenni?Mert valahol láttam olcsóbban most így hirtelen meg nem mondom,igaz használtan.Ha nem gond hogy használt akkor még a vaterán,teszveszen és az expresszen is nézz szét hátha találsz nektek megfelelőt.
2010. júl. 19. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!