Szerintetek is butaság 14 hetesen megvenni a babakocsit?
Nagyon pici autónk van (daewoo tico), és november 30-ig van leakcizva egy szuper járgány 65e-ről 44-re. Mondtam is a férjemnek, hogy nézzük meg, befér-e, de megdöbbenve mondta, hogy addig még van fél év és később is lesznek akciók.
Persze részben igaza van, de ha mégsem lesznek (mert elég pechesek vagyunk), nem fog rá kiadni ennyit, veszünk majd megint egy elfogadható árú tolhatatlan szemetet.
Van egy egész tároló szobánk, amit nem használunk, nem kell ételre az a pénz, és mindenképp unisex színűt szeretnék, hogy ne csak egy babát szolgálhasson ki.
A babával és a terhességgel is minden rendben, minden értékünk olyan, mint ami a nagy könyvben meg van írva.
Szóval ti megnéznétek, vagy várnátok?
Nem kér enni.... :):):)
Na, de tényleg. Ha akciós, akkor hajrá, a többi pénzből pedig még vehetsz majd ezt-azt a babának!
Mi legelőször a babakocsit vettük meg, épp azért mert nagyon jó áron volt! Nem akartam elszalasztani.
Köszi a válaszokat! :)
Alapvetően a kocsink szempontjából választok, mivel sokat autózunk, be kell férjen.
A tico csomagtartója csak jelképes, összesen 3 karton tej teljesen kitölti, úgyhogy olyat nézek, amiről lepattintható az ülés, és lehet használni csak babahordozóval is.
Ilyet néztem ki, csak másik boltban, ott 44 e Ft.
Sajnos még ennek sem biztos, hogy befér a váza, nem tudom, hogy van-e a csomagtartónk bármilyen irányban is 90 cm. :(
Egyébként azt nézem még rajta, hogy tetszik-e, szeretem a külön tolókart, mert lehet rá akasztgatni.
Persze ha megnézzük, fontos, hogy könnyen irányítható-e, gurul-e rendesen, nem túl kicsi-nagy-e, könnyű-e felemelni, jó-e a fogása, elfér-e a lábam séta közben a kerekektől.
Boldog babavárást! :)
Ezt le sem lehet fektetni,ebbe akarsz ujszülöttet tenni? Mi van ha nagyobbacska babád lesz és hamarabb kinövi a hordozót,de még tul kicsi ahoz hogy a sportrészben feküdjön?Vagy ha hosszabb sétára mentek,nem félsz hogy rosszat tesz a hátának a hordozoban ülni órákig? Szerintem nagyon xar,nem rosszbol,de tegyél hozzá egy tizest és vegyél egy normálisabbat. Szerintem.
Egy ex pierrecardinos.
Nem minden PC rossz, nekünk is az van. De való igaz, hogy ha nem lehet rendesen lefektetni, akkor az nagyon kockázatos!
Nekem pl. hipoton volt a lányom, ami miatt csak nagyon későn tudtam ültetni - ha a kocsink mózesos+sport lett volna, biztosan nem tudom használni, mert nagyon gyorsan kinőtte volna a mózest, ülni meg még sokáig nem... Ez persze egy szélsőséges példa, de akkor is fontos szempont. Ha hosszú babád lesz vagy valamiért nem lesz jó a mózes, de még ülni se fog, mit csinálsz?
Persze próbál az ember lehetőleg egyetlen kocsit megvenni és olyat, hogy minden szempontból jó legyen, úgyhogy megértelek, hogy vacillálsz. Én mondjuk a saját tapasztalataimból azt mondom, legyen egy "rendes", dönthető üléses mélykocsi és aztán később egy esernyő. Ha nem a legdrágábbat veszed egyikből se, kb. ugyanott lesztek, mint egy multifunkcióssal (és az ernyő még sokáig nem is fog kelleni).
Na, nekünk ilyen van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!