28 hetesen nem korai megvenni a babakocsit?
Szerintem is most vásárolj, mint a karácsonyi őrületben, hatalmas pocakkal, csúszós, fagyos utakon.
Ilyen alapon akkor lehet vásárolni, ha már otthon vagy a babával, aki gyönyörű, és egészséges.
Azért kíváncsi vagyok, ki szerint korai a 28. héten megvenni. :) A babakocsi fontos dolog, nem egy csomag pelus, amit csak leemelsz a polcról. Persze, ha már tudjátok milyet szeretnétek, mennyibe kerül stb. felesleges várni.
Pár hét és örülni fogsz, hogy most megvettétek, nem a hóban-fagyban, vásárlási őrületben kell menned még ezt is beszerezni. :)
Én 19 hetes voltam mikor megvettük a babakocsit, amit ha elhalasztottunk volna, akkor lehet, hogy most 3-4szeres áron vehetnénk csak meg, úgyhogy nem bánjuk.Nem kell mindent a végére hagyni, én is azthittem, hogy a terhesség csak ennyi lenne, egy pocak?Egészen a múlt hétig amikortól is nehéz minden mozdulat, alig tudok elaludni mert akárhogy fordulok nem jó stb...Úgyhogy örülök, hogy már csak apróságok hiányoznak (cumisüveg, nekem cuccok a kórházba és kb ennyi) :) Nagy pocakkal télen nehezebb lesz és mi van ha ne adj'isten befektetnek valamiért? 28.hét szerintem teljesen alkalmas babakocsi vételre:) Minden jót nektek és boldog babavárást, könnyű szülést!
29+3 napos kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!