Mikor érdemes megvenni a babakocsit?
Figyelt kérdés
Végül is mi semleges színűt választottunk,szoval nem nem függő mikor vesszük meg.De láttam egy nagyon jo akciót és érdemes lenne megvenni.Mikor ajánlatos beszerezni?2009. szept. 4. 11:12
1/12 anonim válasza:
Én 29 hetesen ettem meg.A jó akciót nem érdemes kihagyni,bár 5 hetesen még nem vásárolnék :)
Hány hetes vagy?
2/12 anonim válasza:
Szerintem akkor amikor találtok megfelelőt jó áron és van is rá pénz. Bármikor megveheted, nincs időhöz kötve. Mi kb 23 hetesen vettük meg, addigra találtam olyat ami minden elképzelésemnek megfelel.
Minden jót!
Boldog babavárást!
35 hetes pocis
3/12 anonim válasza:
Első vagyok,megvettem és nem megettem :DDDD
4/12 A kérdező kommentje:
Szia!( hetes vagyok még.Már a terhesség előtt válaszottunk babakocsit,ha lesz babánk mi ilyet akarunk.Megnéztem az árát 130.000.Most egy internetes oldalon 108.000 és gondoltam talán megvehettném elfér van hely.És nem is vagyok babaonás.
2009. szept. 4. 11:25
5/12 anonim válasza:
Szerintem minl több oldalon nézz körül.Én a vatera.hu-n fogom megvenni,mert ott is van gyönyörű.Javaslom kukkantsál be,lehet még több 10.000ft-ot is meg fogsz spórolni!
6/12 anonim válasza:
Szia!
Az oké, hogy ha akció van, nem érdemes kihagyni, de arra is gondolni kell, hogy a vásárlás napjától ketyeg a garancia...
7/12 anonim válasza:
Én hetesen vettem meg, akkor találtam jó áron.
8/12 anonim válasza:
Utolsóvolt, 30 hetesen. Lemaradt a szám
9/12 anonim válasza:
Nem siettük el. Mi kinéztük, és szülés után 2 héttel lett megvéve, addig úgysem volt rá szükség.
10/12 anonim válasza:
Mi 19 hetesen vettük meg, mert használtan, olcsón a közelünkben egy kismamánál pont olyat találtunk, amilyet már a boltban és a vaterán is kinéztünk, csak itt olcsóbb volt sokkal (és még szállítási díjat sem kellett fizetnünk. Eltettük úgy, hogy vázig "levetkőztettük", még tél előtt kimossuk, hogy ne télen kelljen szárítgatni, bajlódni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!