Melyiket érdemesebb megvenni? Használt babakocsit vagy újat?
Szia.
Én most vagyok túl a babakocsi vásárláson. Újat vettem, de nem zárkóztam el a használttól sem. Az anyagiak mindenképpen beleszólnak a döntésbe.
Nagyon sokat megnéztem, utána kérdeztem, sok szempontot figyelembe vettem.
Egy utolsó darabos akcióban 26ezerért sikerült megvenni az eredetileg 50ezerért árult kocsit minden tartozékkal együtt és bele lehet tenni a hozzá való bébihordót is.
Én még azt is végig gondoltam, hogy (mivel első babaámat várom) így még jó lesz a következőnek is, amennyiben lesz, ha nem, akkor még mindíg el tudom adni.
Egyébként nagyon megkímélt, keveset használt kocsikat lehet venni, érdemes megnézni a kínálatot.
Kellemes babavárást!
Szia!
Mi örököltünk egy babakocsit, de az én hibámból kicsit tönkre ment (át estem rajta,és hát kicsit túlsúlyos vagyk, és nem bírta súlyom,a keréknél a fém elferdült),úgyhogy kellett vennünk egy babakocsit.Mi is azért vettünk újat, mert még 2 kistesót terveztünk.De barátnőméknek használt van amit örököltek,és semmi baja tökéletesen műkösik,sőt van olyan ismerős aki vette használtan a babakocsit,és ők se panaszkodtak még rá.Szerintem ez pénztárc kérdése.Mi 55eFt-ért vettük,Pierre Cardin cserélhető mózeskosár rész,és sport rész.És lehetett volna hordót is venni hozzá amit bele lehet pattintani.Azt csak azért nem vettünk,mert már volt,és sokkal olcsóbban vettük.
Szia.mi használt babakocsit fogunk venni:) de a kiságy az szigorúan új lesz:)
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!