Melyik babakocsit ajánlanátok, ami több funkciós (ha csak kettő, akkor mózes és sport), és kb.50. 000-ből kijön. Nem baj, ha olcsóbb?
Kunert VIP, többfunkciós, új ára 40.000 Ft de van ahol 37.000 Ft. Szép, sok féle színben van, nagy, stabil,. nagy pakolótér alul, mi nagyon szerettük.
Keress rá google-ban.
Szia! Mi Raf-Pol Twist babakocsit vettünk. Több funkciós és vettünk színben megegyező babhordozót is. Így volt 53000FT. Nagy, stabil nagy a csomagtere a kocsi alján, jól téliesíthető. Még nem használtam, majd csak november 1-én születik a lánykám, de jó reményeket fűzünk hozzá. Bár picit nehéz, de kertes házban lakunk, nem kell tömeg közlekedni és emelgetni sem.
Szia. Mi itt vettük a babakocsit, szerintem nagyon jók vannak. Belinkelem az oldalt, aztán nézegesd.
Véleményem szerint érdemesebb venni egy jó minőségű használt babakocsit, mint ezeket a lengyel hulladékokat. Nekem is volt Raf-Pol, de 3 hónapig csak szívtam vele. Hatalmas nagy batár, irtóra nehéz, és ha megakarod csináltatni lehetetlen hozzá alkatrészt kapni. Ráadásul minden második kismama ilyennel rohangál az utcán, vagy Raf-Pol-lal vagy Kunert-tel.
Utána eladtam a vaterán 40-ért, és vettem belőle egy használt Peg-Pérego szettet. Még garancia is volt rajta.
19.37-nek!
Lehet hogy neked a Kunert lengyel hulladék.DE talán nem véletlen hogy minden második kismamának ilyen van,azért mert elfogadható az ára és jó.Az én környezetemben is van egy párnak ilyen babakocsija.Ha annyira rossz lenne szerintem nem vennének olyan sokan ilyet.De kinek a pap,kinek a papné.
Én most ilyet szeretnék venni,nekem ez praktikus és nagyon tetszik is és ami lényeg olcsó. [link]
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!