Terhesség alatt sport, ital, sex?!
Nem igazán volt sose pontos a menstruációs ciklusom, így nem tudok pontos dátumot, de 23-a körül nem várom.
Nagyon szeretek sportolni, rendszeresen futok, elég hosszú távokat (12-14km), a párommal szeretünk romantikázni, és van, mikor megiszunk 1, max. 2 pohár fehérbort egy-egy estén.Valamint szeretünk elég erőteljesen sexelni...
Ezek a dolgok árthatnak a babának?
Mivel még nem biztos a baba (a teszt pedig még korai), így nem tudom, hogy hanyagoljam e a futást, és a többit, vagy nem szükséges...?!
Szerintem ha régebb óta futsz hosszú távokat, akkor nem kell abbahagynod, mindig azt mondják, hogyha sportoltál, akkor nem kell abbahagyni, inkább belekezdeni nem kell újabb sportokba ilyenkor.
A bortól semmi baja nem lesz, neked sem és a babának sem!
Az erőteljes sex nem tudom nálatok mit jelent...de szerintem az is mehet, ha érzed hogy nem esik jól, vagy esetleg vérzel, görcsölsz utána, akkor én finomítanék rajta a helyetekben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!