Mi a véleményetek a Többfunkciós KUNERT VIP Mély és Sport Babakocsiról?
Semmiképpen nem vennék ilyen nagy batárt, ráadásul lengyel és nem bolygókerekes!!
A bolygókerék egy áldás.
A bolygókerék sem mindenkinek áldás...és hihetetlen, de anélkül is lehet kanyarodni.
Én falun lakom, nem kell lépcsőznöm vagy autóban szállítanom a babakocsit, ezért ilyet vettünk. Mivel nem kell emelnem, egyáltalán nem nehéz.
Télen külön jó volt, nagy hóban is el tudtam tolni, és a baba is kényelmesen elfért benne a nagy téli cuccokban.
Mondjuk nem tudom, 30ezer használtan? én 37ért vettem újonnan, ehhez volt még 14e a hordozó külön, most lehet, hogy más hordozót vennék, mondjuk elégedett voltam vele.
A negatívuma a kocsinak egyébként, hogy átfordított tolókarral nehéz irányítani, ezért csak tavasszal használtuk a sportkocsi funkciót, és most vettünk egy kis esernyőkocsit.
Kipróbálásnál azt nézd, hogy nem húz-e valamelyik irányba, és hogy mennyire kopott a kereke.
Mi is ilyet vettünk, de mikor elkezdett a gyerekem egyedül ülni, már csak úgy maradt meg a babakocsiban, ha nekem háttal volt és nézelődhetett. Ekkor adtuk el és vettünk helyette egy ilyet:
Ez szerintem az egyik legjobb választás volt, ha még egyszer kellene, mindjárt ilyet vennék. Van nagy mózese is, és télen a sportrészhez jár bundazsák.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!