Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes a babakocsit...

Mikor érdemes a babakocsit megvenni? Terhesség alatt, lehet? Vagy csak születés után?

Figyelt kérdés
kinél hogy történt a vásárlás?
2009. okt. 20. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok a 30. hétben és mi 2 hete megvettük a babakocsit.ígondoltam most már csak nem lesz semmi baj .:)
2009. okt. 20. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kinéztem egyet,mondjuk előtte sokat nézegettem a neten.Most a szombati bababörzén vettük meg a kocsit és a hordozót is.Azért nem előbb,mert pici a lakás és nem fért volna el.33 hetes kismama
2009. okt. 20. 08:34
 3/10 A kérdező kommentje:
ja mert én tegnap vettem meg 29 hetes vagyok,de csak azért,mert alig használtan eladták 30 ezerért,és hát megtetszett,és nem akartuk,hogy más vigye el elölünk.akkor igy nem olyan korai nem?
2009. okt. 20. 08:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem korai, reméljük a jó Isten megsegít mindannyiunkat:)

37 hetes km

2009. okt. 20. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a 32. hét körül jártam, amikor megvettük a babakocsit. Aztán lassan fokozatosan mindent beszereztünk, és jól tettem, mert a 37. héten megszültem :-)
2009. okt. 20. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
én már a 12.héten megvettem, mert akkor láttam féláron egy olyat amilyenre vágytam... az talán kicsit korai, de én a 30.hét körül biztos megvettem volna amúgy is, ki tudja hogy viseljük az utolsó 1-2 hónapot.
2009. okt. 20. 09:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi most hétvégén vettük meg,35 hetes kismama vagyok.Előtte neten tájékozódtunk az árakról,és a helyi bolhapiacon vettük 30ezerért,olyan amilyet szerettem volna!Boldog Babavárást!

2009. okt. 20. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát ha jól emlékszem kb 26 hetesen vettük meg, de miért is vártam volna vele? Mózeskosár és hordozó van hozzá amire szükségem lesz ha hozzuk haza a picit így kizárt hogy utána vettük volna meg. Egyébként nem is bánom mert így is van még egy-két dolog amit szeretnék megvenni de már kb. 3 hete örülök ha a wc-re ki tudok menni egyedül.

37 hetes km

2009. okt. 20. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi is 25-26 hetesen vettük meg a kocsit, a kiságyat, pelenkázót a nagyobb dolgokat. A kiságyat már akkor fel is állítottuk, most abban és az alatt tároljuk a babacuccokat. Így több helyet nem foglal. Majd a héten rakjuk össze a pelenkázót (az most még lapraszerelve a kiságy alatt van dobozban, nem is láttuk még), így elkezdtem kimosni a ruhácskákat is.

Már mástól is olvastam itt olyan ötletet, hogy majd a babakocsit szülés után veszi meg. Nem is értem hogy gondolja? Egyrészt autóval csak hordozóban lehet hazahozni a bébit, másrészt meg én nem is tudom elképzelni, hogy az első hónapban még a szemközti közértbe is le tudnék valamiért szaladni, amíg más vigyáz a babóra persze... nemhogy még babakocsit vásárolni menni.. bár ha a neten rendeli meg valaki, és kihozzák, az oké, de szerintem ezzel felesleges várni.

2009. okt. 20. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!ÉN 31 hetes vagyok és a múlthéten vettük meg a babakocsit.A munkahelyemen már pár hónapja elrakták és le is értékelték.Igy hordozóval,lábzsákkal,esővédővel 30 ezer ft volt.Graco.Már majdnem megvettünk mindent.Szerintem szülés után a babakocsi vásárlással foglalkozni nem egyszerű.
2009. okt. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!