Mikor érdemes a babakocsit megvenni? Terhesség alatt, lehet? Vagy csak születés után?
Szerintem nem korai, reméljük a jó Isten megsegít mindannyiunkat:)
37 hetes km
Szia!
Mi most hétvégén vettük meg,35 hetes kismama vagyok.Előtte neten tájékozódtunk az árakról,és a helyi bolhapiacon vettük 30ezerért,olyan amilyet szerettem volna!Boldog Babavárást!
Hát ha jól emlékszem kb 26 hetesen vettük meg, de miért is vártam volna vele? Mózeskosár és hordozó van hozzá amire szükségem lesz ha hozzuk haza a picit így kizárt hogy utána vettük volna meg. Egyébként nem is bánom mert így is van még egy-két dolog amit szeretnék megvenni de már kb. 3 hete örülök ha a wc-re ki tudok menni egyedül.
37 hetes km
Mi is 25-26 hetesen vettük meg a kocsit, a kiságyat, pelenkázót a nagyobb dolgokat. A kiságyat már akkor fel is állítottuk, most abban és az alatt tároljuk a babacuccokat. Így több helyet nem foglal. Majd a héten rakjuk össze a pelenkázót (az most még lapraszerelve a kiságy alatt van dobozban, nem is láttuk még), így elkezdtem kimosni a ruhácskákat is.
Már mástól is olvastam itt olyan ötletet, hogy majd a babakocsit szülés után veszi meg. Nem is értem hogy gondolja? Egyrészt autóval csak hordozóban lehet hazahozni a bébit, másrészt meg én nem is tudom elképzelni, hogy az első hónapban még a szemközti közértbe is le tudnék valamiért szaladni, amíg más vigyáz a babóra persze... nemhogy még babakocsit vásárolni menni.. bár ha a neten rendeli meg valaki, és kihozzák, az oké, de szerintem ezzel felesleges várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!