Megvegyük neki az iphone 4-et?
Ja, hogy már megis van, hogy milyet fog kapni? :D Most olvasgattam. Nem ismerem a telefont:) Milyen hűtőt szeretnétek venni? Mi nemrég vettünk egyet. Előtte 2 régi fagyasztónk volt a pincébe, illetve 2 másik hűtő. Rengeteget fogyasztottak, így vettünk egy amerikai slide-by-slide hűtőt:) Nagyon jó. :D Érintő kijelzős, jégkását csinál, jégadagoló is van benne, stb, kevesebbet is fogyaszt, és még szép is:) Nagyon jól jártunk, mert nem boltba vettük, hanem egy elektro outletbe:) Így majdnem 150 ezret spóroltunk. 200 volt, mert nem volt doboza, és van rajta egy nagyon minimális horpadás (kb 2 centis ) Amit lefedtünk egy hűtőmágnessel :D Remélem segítettem: ) Az oldal amúgy ahol vettük: [link]
Garancia is van rájuk:)
Remélem nem vettétek meg Neki.
Nem akarlak megbántani, de egy iPhone nem egy kiskölyök kezébe való, nem is használja ki!
Én most veszek -remélem holnap a Vodafone-ban valami segítőkészebb pics@ lesz bent, mert egyáltalán nem értem hogy mi lesz a mostani előfizetésemmel- én azért veszek mert bebörtönöz a gépem, nem ülhetek otthon egész nap e-maileket válaszolgatva meg papírokat küldözgetve az otthoni gépről a vámosoknak, vevőknek stb. Így meg ki tudok mozdulni, 32 gigára ráférnek a lényeges dolgaim...
Munka után meg jöhet a szórakozás.
Kétlem hogy ő a facebook-on, zenehallgatáson, fotózáson kívül másra is használná.
És nem bántásból, de nem annak való aki egész évben egy hűtőre spórolt, ahhoz kicsit drága, hogy többhavi fizuból félretett pénzt költsön rá az ember fia.
És amúgy is ha hűtőre van szükségetek akkor azt vegyetek, és ne azt amiért a gyerek hisztizik...
Előző vagyok, most olvasom.
Akkor grat az új hűtőhöz! - és a jó döntéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!