21 hós lányom imádja a cicákat. Lulut a játékcicát megvegyük neki karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 16:05
1/7 anonim válasza:
ez az a 17.000 forintos műmacska?!?!
2/7 anonim válasza:
Hát meg veheted, de igazira nem gondoltál??
3/7 A kérdező kommentje:
Műmacska:D Nagyon szeretnénk egy igazit, de apa allergiás. Nekem mindig volt cicám együtt is aludtunk, de jött a férjem és ő nem tűrte. A gyerek örökölte a cicák iránti szeretetem de apa nem engedi, hogy hozzak igazit.Néhány hónapja addig rágtam a fülét, hogy belement, hogy legyen macskánk, de az történt, hogy 1 nappal azelőtt elpusztult, hogy elhoztuk volna. Utána még 2 kiscica járt ugyan így. Mire lebeszéltem és indultuk volna értük hívtak, hogy elpusztultak. Én ezt rossz előjelnek vettem és innentől hanyagolom a macskatémát.
2010. dec. 14. 08:01
4/7 anonim válasza:
Szia! Hát szerintem sem szabad igazi macskát vinnetek a házhoz ezek után , szegények :))
Nekem is 21 hós a lányom, imádja a cicákat, sajnos túlzottan is de ettől félne. Nem beszari, de mostanában a mászó micimackót sem engedi bekapcsolni, ez a cica meg rendesen mozog. De ha a te lányodnak most nincs ilyen időszaka és nem sajnálod rá a pénzt akkor szerintem jó kis ajándék.
5/7 anonim válasza:
hű! a fiam a samby műkutyát akarja. nem vagyok ilyen, de mondtam neki, h nem, szó sem lehet róla. kap majd a kertbe rendes kutyát, ha kicsit nagyobb lesz, de műállat nem jöhet közénk:D vhogy visszataszító nekem, h már ebből is van mű.
6/7 anonim válasza:
Ha már igazi cicája nem lehet, szerintem egy 21 hónapos picilánynak praktikusabb és kedvesebb ajándék egy sima plüsscica, amit lehet nyomorgatni, amivel összebújva lehet aludni. Egy ilyen mozgó, hangot adó műizétől még én is frászt kapnék, nemhogy egy baba.
7/7 anonim válasza:
Én játékosztályon dolgoztam, és már 2 gyerekem van!Nem ér annyit az a macsek!Én nem venném meg!A lányom is állatmániás, imádja a lovakat, mégsem kap egy telivért.Van egy játék plüsskutyusa, 5 éve cincálja már, de még mindig az a kedvenc, mert puha, kicsi, és olyan szeretnivaló!Ez a macska kemény a benne lévő cuccoktól, így még aludni sem tud vele!És az elemek miatt nem is biztonságos vele aludni!Egy plüss cica többet ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!