Szerintetek jó ötlet saját készítésű babakonyhát ajándékoznom kislányomnak karácsonyra, aki akkor tölti a 17 hónapot?
Figyelt kérdés
Az az ötletem támadt, hogy kartondobozokból készítek neki babakonyhát. Már ki is gondoltam, hogyan valósíthatnám meg. Párom annyi kartondobozt hoz a gyárból, amennyit akar. Kiegészítésképpen meg veszek majd edényeket, műanyag ételt.2011. okt. 30. 15:31
1/6 anonim válasza:
szerintem nem :( bocs.
17 hónaposnak még túl könnyű a kartondoboz, kicsit rádől és összedől :/ osb lappal vagy bútorlappal nem tudod megerősíteni? mert akkor jó lenne :) vagy valami erősebb anyag, kartondobozzal az a baj, hogy ha 3-4-et össze is ragasztasz se elég erős, azt majd 4-5 évesen lehet jó amikor már vigyázni is tud rá :)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet, erre nem is gondoltam, csak spórolni akartam, olyan komolyabbat akarnék neki. Általában ezek 50cm magasak, így már ő is símán eléri.
2011. okt. 30. 16:05
3/6 anonim válasza:
Fából is megpróbálhatnád. Apósom csinált ilyet az unokáknak, és odáig vannak érte.
4/6 anonim válasza:
Szerintem azért nem jó,mert pl kisfiam 20 hósan dobozszétszedő bajnok,meg mindent szétszedő.Sokat dolgozol vele,a kicsid meg szétszedi...szerintem még nem tudja célnak használni.Bár megpróbálni meglehet,de nem lesz tartós az tuti!
5/6 anonim válasza:
Három perc alatt romba fog dőlni. Nekitámaszkodik és szét is szakad az egész. :(
6/6 anonim válasza:
Ilyen idős korban még nincs konkrét szerepjáték, felesleges hozzá eszközt készíteni, nem fogja lekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!