Meg szeretném kóstoltatni kislányommal a csokoládét mikuláskor meg karácsonykor, jó ötlet?
Én is ilyen korban adtam először édességet a lányomnak, meg is bántam, mert utána csak azt akart enni. Úgy kellett küzdeni minden étkezésnél, mert ordított, ha nem csokipudingot kapott. Ha nem adtam neki, inkább nem evett SEMMIT!!!
A mai napig édességfüggő, szinte folyamatos zsarolás alatt van, hogy csak akkor ehet édességet, ha megette az ebédet, meg ilyenek.
Meg is fogadtam, hogy a másodiknál próbálom kihúzni, ameddig csak lehet, nem fogok édességet adni.
De ha szerencséd van, akkor nem lesz édesszájú a kislányod, nekem sajnos nincs ilyen mázlim.
lányom 17 hós lesz karácsonykor, nem fogok neki csokit adni. még a tejet, tejszínt sem bírja, a kakaót meg szopis idejében a tejemben sem bírta (amikor én ettem csokit akkor bukott).
szóval fog helyette más, egészségesebb finomságokat kapni. pl. aszalt alma, barack, dió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!