Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meghalt az ikertestvére. Most...

Meghalt az ikertestvére. Most ő is utánna menne. Hogy segítsek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátomnak Ricsinek ( 13/F ) meghalt az ikertestvére Fecó pár hónapja . Elütötte a vonat ... és a Ricsi ezt látta..akkor rögtön rohant a szüleihez....utánna egy autón szétverte a kezét. Pszihiátriára került...aztán úgy látták hogy nagyából rendbe jött . De nem , levágta a fél ujját !! Cigizni , inni kezdett , teljesen kifordult önmagából . A szülei elválltak , az apjával él , de ő nem törődik vele...

Már újra jár iskolába , nekem mindent elmond...az öngyilkosságot fontolgatja :( Nem szeretném elveszíteni !! Azt mondta már csak én vagyok neki..már csak miattam van itt . Próbálok segíteni rajta , de mit mondjak ? Mit tehetek ? Már alig tartja magát valamennyire...ha ő meghal , énis utánna megyek..

2010. nov. 10. 16:07
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
hülye állatok...
2011. márc. 27. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!