Hogyan segítsek a barátnőmön?
A legjobb barátnőm 13 éves és most elág rosszul tanul félévkor 2 kettese is lett, pedig nem buta csak lusta tanulni.Hogyan győzzem meg arról, hogy jobban tanuljon ne
cigizzen?Meg most egy 19 éves fiúval jár, és nem tudom elképzelni hogy a szexen kívül mit akarna tőle egy felnőtt?
Az én legjobb barátnőm 3 tantárgyból bukott félévkor, és discoba is jár. Ő is 13 éves. A te barátnőd még mindig jobb, nem?
Amúgy te nem sokat tehetsz, ha ő nem akar megváltozni...
13 évesen CIGIZIK?!?! WTF?... A szülei tudják? 19 éves fiú nem sok mást akarhat egy fiatal lánytól..
Csinálhatnál olyat, hogy lemész hozzá és korrepetálod? _Ha nem buta, csak lusta, akkor is. Egy próbát megér.
Vagy ha nagyon lusta akkor "véletlenül" kezdj el előtte hangosan verset tanulni, biosz leckét magolni, töri évszámokat tanulgatni, vagy csak nyomd a kezébe a füzetedet, hogy kérdezze ki pl: az idegen nyelvből a szavakat.
Mert a mondás úgy tartja: "Evés közben jön meg az étvágy..." Vagy mi.
A szülei tudják, hogy cigizik.Azt mondták nem baj csak nem adnak rá pénzt:S
Az a baj hogy ő is jár szakkörökre meg én is és így nem tudunk együtt tanulni de hétvégén esetleg megpróbálom.
Kiémiát is elmagyarázta én 4-est írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!