Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segitsek barátnőmön?
Barátnőm nagyon önbizalomhiányos.....azthiszi magárol h csúnya és kövér...(egyébként sztem nincs meg 55 kg 160 centivel) szoval alapozatlan amiket magárol gondol......és amikor mondom neki h milyen szép akkor nem hiszi el....
Ilyenkor mit mondjak szerintetek h elhigye h komolyan gondolom?
szinte minden csaj ilyen..
énis ezt mondom a barátomnak pedig én 5 kg van kevesebb vok és a magasságom ugyanez...de egy nő sosincs megelégeve magával és azért mondja neked hogy bizonygasd hogy ilyen...
ha a barátom csinál hasonlót akkor énis elkezdek panaszkodni...akkor abbahagyja ..
próbáld ki :D
Az a helyzet,hogy te onbizalmat nem tudsz adni a baratnodnek.Azt csak o szerezheti meg sajat maganak.
Azert nem hiszi el azt amikor mondod,hogy milyen szep,mert egyfolytaban azt varja,hogy mondjad neki magadtol,hogy milyen szep.Es ez az onbizalomhianybol fakad.Hat eleg nehez eset ami azt illeti.Mert teged megehet ezzel..en is voltam mar ilyen szituacioban a parommal.Szerintem kozold vele,hogy teged zavar,hogy mindig kerdezi.Es legyen eleg egyszer elmondani,hogy minden ok,mert ez teged zavar.Ha erre sem fog valtozni,akkor talan johet egy kis kovetkezmeny ismertetese.Pl az,hogy ha nem veszi figyelembe azt,hogy ez tegez zavar,akkor johet 1-2 het szunet.Ha azutan sem,akkor meg hoszabb szunet.Ami alatt nem talalkoztok.Ha azutan sem valtoztat rajta,erdemes elgondolkodni,hogy van-e ertelme,mert ez hosszu tavon nem vezet jora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!