Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meghalt az ikertestvére. Most...

Meghalt az ikertestvére. Most ő is utánna menne. Hogy segítsek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátomnak Ricsinek ( 13/F ) meghalt az ikertestvére Fecó pár hónapja . Elütötte a vonat ... és a Ricsi ezt látta..akkor rögtön rohant a szüleihez....utánna egy autón szétverte a kezét. Pszihiátriára került...aztán úgy látták hogy nagyából rendbe jött . De nem , levágta a fél ujját !! Cigizni , inni kezdett , teljesen kifordult önmagából . A szülei elválltak , az apjával él , de ő nem törődik vele...

Már újra jár iskolába , nekem mindent elmond...az öngyilkosságot fontolgatja :( Nem szeretném elveszíteni !! Azt mondta már csak én vagyok neki..már csak miattam van itt . Próbálok segíteni rajta , de mit mondjak ? Mit tehetek ? Már alig tartja magát valamennyire...ha ő meghal , énis utánna megyek..

2010. nov. 10. 16:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
-.-" A síneknél játszottak....szóval egyrészt az ő hibájuk. A vonatból kiállt valami hegyes vas , ez leszakította a Fecó lábát....aztán behúzta a vonat maga alá és kidobta . Aki kamunak tartja kíméljen meg..az írásaival . Egyáltalán nem vicces ilyennel poénkodni :S
2010. nov. 11. 20:19
 12/31 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az, hogy erről nem lehetett hallani a hírekben?
2010. nov. 11. 22:00
 13/31 A kérdező kommentje:
[link] Tessék :(
2010. nov. 12. 11:31
 14/31 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell így felfogni hogy én is utána megyek... -.-
2010. nov. 12. 13:16
 15/31 A kérdező kommentje:

Nem kell így felfogni ?? Láttad már szenvedni a barátod ?

Mikor a sírás fojtogat titeket ?!

2010. nov. 12. 16:37
 16/31 anonim ***** válasza:

Igen, mert van egy barátnőm aki 14 éves, és a nagypapáját és az apukáját is elvesztette másfél éven belül. Anyukája rég elhagyta,a nagyijával él aki eléggé szeleburdi.... Ő is ilyeneket gondol, és néha pszichológushoz jár.

Nem akartalak megbántani a válaszommal,de ne fogjátok fel így a dolgokat. Lehet ,hogy azt gondolod könnyű nekem mondani,de áttudom érezni a helyzetet.Próbáld elterelni a gondolatait... én így próbálkoztam + sétáltunk és elmesélte, hogy mit érez és így megkönnyebbült kicsit.

2010. nov. 12. 18:00
 17/31 anonim ***** válasza:

Hát ez a link aztán qrvára nem bizonyít semmit.

Hol írja azt a linkben, hogy az ikertestvére látta? Vagy, hogy behúzta maga alá a vonat, stb amit elmondtál?

Egyébként azt mondtad, mópár hónapja halt meg. Szeptember nem pár hónapja volt.

2010. nov. 12. 22:53
 18/31 anonim ***** válasza:

Valamint a hírben azt írja, hogy tilosban sétált, te pedig azt, hogy a síneknél játszottak.

Na és hogy nem vették észre, hogy jön a vonat? Ez valami extra csendes vonat lehetett...

2010. nov. 12. 22:57
 19/31 A kérdező kommentje:
Akár hiszitek akár nem....megtörtént. De nemis ez a lényeg....hanem hogy ilyenkor mégis hogyan lehet segíteni ?
2010. nov. 13. 10:39
 20/31 anonim ***** válasza:

Higyjétek el nekem,ez tényleg nem kamu.Ricsit személyesen ismerem,a pszichiátrián találkoztam vele,amikor épp látogattam valakit.Akkor tényleg úgy tűnt hogy jól van.Azóta nem tudom mi van Vele,de ezekszerint az amit a kérdező leírt.

Kérdező: Ebben az esetben szerintem talán az lenne a legjobb döntés hogyha szólnál elsőként a szüleinek,és ha ők nem reagálnak erre a dologra akkor pedig szakembernek.Ha még jobban belerögzül ez,hogy ő öngyilkos lesz akkor szerintem tragédia lesz a vége..

Szólj minél előbb! Remélem Ricsi jobban lesz:(

14/L.

2010. nov. 13. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!