Meghalt az ikertestvére. Most ő is utánna menne. Hogy segítsek?
A legjobb barátomnak Ricsinek ( 13/F ) meghalt az ikertestvére Fecó pár hónapja . Elütötte a vonat ... és a Ricsi ezt látta..akkor rögtön rohant a szüleihez....utánna egy autón szétverte a kezét. Pszihiátriára került...aztán úgy látták hogy nagyából rendbe jött . De nem , levágta a fél ujját !! Cigizni , inni kezdett , teljesen kifordult önmagából . A szülei elválltak , az apjával él , de ő nem törődik vele...
Már újra jár iskolába , nekem mindent elmond...az öngyilkosságot fontolgatja :( Nem szeretném elveszíteni !! Azt mondta már csak én vagyok neki..már csak miattam van itt . Próbálok segíteni rajta , de mit mondjak ? Mit tehetek ? Már alig tartja magát valamennyire...ha ő meghal , énis utánna megyek..
Nem kell így felfogni ?? Láttad már szenvedni a barátod ?
Mikor a sírás fojtogat titeket ?!
Igen, mert van egy barátnőm aki 14 éves, és a nagypapáját és az apukáját is elvesztette másfél éven belül. Anyukája rég elhagyta,a nagyijával él aki eléggé szeleburdi.... Ő is ilyeneket gondol, és néha pszichológushoz jár.
Nem akartalak megbántani a válaszommal,de ne fogjátok fel így a dolgokat. Lehet ,hogy azt gondolod könnyű nekem mondani,de áttudom érezni a helyzetet.Próbáld elterelni a gondolatait... én így próbálkoztam + sétáltunk és elmesélte, hogy mit érez és így megkönnyebbült kicsit.
Hát ez a link aztán qrvára nem bizonyít semmit.
Hol írja azt a linkben, hogy az ikertestvére látta? Vagy, hogy behúzta maga alá a vonat, stb amit elmondtál?
Egyébként azt mondtad, mópár hónapja halt meg. Szeptember nem pár hónapja volt.
Valamint a hírben azt írja, hogy tilosban sétált, te pedig azt, hogy a síneknél játszottak.
Na és hogy nem vették észre, hogy jön a vonat? Ez valami extra csendes vonat lehetett...
Higyjétek el nekem,ez tényleg nem kamu.Ricsit személyesen ismerem,a pszichiátrián találkoztam vele,amikor épp látogattam valakit.Akkor tényleg úgy tűnt hogy jól van.Azóta nem tudom mi van Vele,de ezekszerint az amit a kérdező leírt.
Kérdező: Ebben az esetben szerintem talán az lenne a legjobb döntés hogyha szólnál elsőként a szüleinek,és ha ők nem reagálnak erre a dologra akkor pedig szakembernek.Ha még jobban belerögzül ez,hogy ő öngyilkos lesz akkor szerintem tragédia lesz a vége..
Szólj minél előbb! Remélem Ricsi jobban lesz:(
14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!