Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15-17 éves kamasz gyermekeitek...

15-17 éves kamasz gyermekeitek hová járnak el manapság bulizni Budapesten,milyen szórakozóhelyekre,fesztiválokra engeditek őket el?

Figyelt kérdés

okt. 29. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Hát én sosem ittam. Nem is cigiztem. Meg is dőlt a nagy teóriád. Nincs is gyerekem, de majd őt is úgy nevelem mint ahogy engem nevelt a saját anyám. 🤷🏼‍♀️ Az ismerkedéskor is kikötöm, hogy tabu az alkohol, akinek nem tetszett, ment isten hírével.
okt. 29. 20:08
 12/23 anonim ***** válasza:
51%

21 éves vagyok, és sosem ittam dugiban a barátaimmal, anélkül is jól éreztük magunkat. Sokat nevettünk, hajnalig kint voltunk.

Szerintem mélyen belül te is tudod, hogy 15 éveseknek nem kéne hétvégente 1-2 üveg bort meginnia. De ti birkaként beálltok a sorba, és követitek a trendet, mert hát mindenki ezt csinálja, ti se maradjatok már ki.

De attól, hogy 10.000 emberből 9000 ezt csinálja, még nem lesz normális.

okt. 29. 20:55
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Én ittam dugiban a barátaimmal, annak ellenére, hogy anyám otthonról nyomta rám a tátrateát, meg minden szrt, ami megmaradt a "bárszekrényben" az évek alatt.

Egyszerűen csak úgy akartam valamit csinálni, hogy nem tud róla anyám.

Az én 15 évesem nem kapna bort nálunk, pláne nem a barátaival, viccelsz? Azért felelősségre vonhatnak téged, plusz elkaphatnak a barátai szülei, normális vagy? Ha megtudnám én felnyomnálak az igazgatónál biztosan, hadd tudják csak meg a suliban, milyen ember vagy(ha osztálytársas bulik), de minimum, hogy számonkérnélek megfenyegetve azzal, hogy a rendőrségen is jelentem és soha a büdös életben nem mehetne oda a gyerekem hozzátok.

Az én gyerekem ihat alkoholt, inkább egy üveg borral lázadjon, mint bármi mással. Ha már egy üveg bor is tabu neki, nem fog mélyebbre menni, és már azt lázadásnak fogja érezni, hogy ihat egy kicsit belőle. Egyébként nem nagyon fog, eleve iszonyú finnyás, plusz megszagoltattam vele a pálinkát és kb kifordult a gyomra, pedig még nem is kóstolta(kiskamasz). De nem dőlök a kardomba, ha iszik valami hosszút, és esetleg 18 felé megkóstol pár rövidet, illetve részeg lesz. De tudja csak úgy, hogy tiltom is elítélem, különben súlyosabban fog lázadni:)

tegnapelőtt 06:22
 14/23 anonim ***** válasza:
38%

13as, természetesen a szülők tudnak róla. Nem csinálnék olyat amiről nem tudnak, nekik sincsen semmi bajuk vele.

De tudja csak úgy, hogy tiltom is elítélem, különben súlyosabban fog lázadni:)

Aha..vagy az első bulin mehetsz érte mert eszméletlenre itta magát.

12es attól hogy te 21 évesen nem ittál még nem ez lesz a normális. Kb a mai fialtok 1%-a. Nézzetek már szét mostani tinik között...

tegnapelőtt 06:30
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
tegnap 20:08 Jól van öreglány, értettük. 😀
tegnapelőtt 07:14
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

"9es pont a tiltással csináltok belőlük jövőbeli alkoholistát."

A lázadás egy teljesen normális folymata a felnőtté válásnak, ez kell ahhoz hogy a gyerek leszakadjon szépen lassan a szüleiről. A 15 évesek azért isznak stikában, mert ez is egyfajta lázadás. Simán jól tudnák magukat érezni alkohol nélkül is, csak hát a lázadásnak pont az a lényege hogy teszünk valamit amit nem engednek meg. Na most ha a szülő úgymond legitimálja a dolgot, kitolja ezzel már 15 évesen a gyerek ingerküszöbét, akkor ez nem számít lázadásnak, ezért a gyerek keresni fog valami mást, füvet, drogot, szexet, határ a csillagos ég. Szóval ez a fajta liberális logika pont egy hatalmas öngól a szülők részéről.

tegnapelőtt 08:05
 17/23 anonim ***** válasza:
21%

Mennyire kell korlátoltnak lenni ahhoz, hogy leendő alkoholistázz valakit, azért, mert kamaszként havonta 2x megiszik 1,5-2 dl bort, valószínűleg fröccsként? :D

Ne is lássátok, mi megy 1-1 orvosi egyetemi bulin, mert legközelebb még az osztályvezető főorvost is leköpitek, hogy büdös alkoholista.

tegnapelőtt 21:41
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Tudom mi van egy orvosin, azzal se értek egyet. És tényleg ezt gondolom. Nincs is annál jobb, mikor az egészségügyi dolgozóról tudod, hogy papol az egészséges életmódról, de mellette cigis/drogos/alkoholista.
tegnapelőtt 21:58
 19/23 anonim ***** válasza:
26%
Öröm lehet a társaságodban lenni... Férj sokat túlórázik a fiatal, nevetgélős titkárnőjével, ugye?
tegnapelőtt 22:01
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Te már csak tudod, hogy férjem van, titkárnővel. xD A gondolatmeneted szerint nekem se lehet fiatal, nevetgélős titkárom?
tegnapelőtt 22:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!