15-17 éves kamasz gyermekeitek hová járnak el manapság bulizni Budapesten,milyen szórakozóhelyekre,fesztiválokra engeditek őket el?
1
Valóban nem. Ez a kérdés is szórakozóhelyekről, fesztiválokról szól. Nem lecsúszott alkeszokról, aki valami kanna mellett szarják össze magukat.
Szerencsére nem jár el, társasozni szoktak összejönni nálunk szombatonként a barátaival, olyankor pizzát rendelünk, kaphatnak 1-2 üveg bort (4-6 fő szokott lenni). Kb 4-5 körül jönnek és éjfélig-1ig maradnak.
15 éves lány
5ös mert szerinted 1-1.5 deci bortól bármi baja lesz? Fél pizza után, otthon? Inkább igyanak nálunk úgy hogy tudom, mint egy szórakozóhelyen, kontrol nélkül, ahogy a tieid.
kövezz meg nyugodtan, de nyáron grillezéskor megivott 2 Sommersbyt is. Sőt, koccintott is az apjával, rohanj a gyámügyhöz:-D
Én egyet értek minden lepontozottal. Hadd legyenek olyanok is, akik jól tudják érezni magukat 1,5 deci bor nélkül. 🤷🏼♀️
Nem mindenki akar leendő alkoholistát a gyerekéből. 😍🥰
9es pont a tiltással csináltok belőlük jövőbeli alkoholistát. Szerintetek a tieitek nem isznak? Ki kell ábrándítsalak, de. Sétálgassatok péntek-szombaton a városi parkokban, játszóretek környékén, tele vannak részeg 14-16 évesekkel. Jobbat mondok: a gyerekem 8.os bankettjén volt aki úgy berúgott hogy majdnem mentőt kellett hívni hozzá. Az ő szülei is tiltották. Most 16 éves, minden hétvégén a "barátnőjénél alszik, tanulnak" rendszeresen lerészegednek, és tolják fel az álneves instára a képeket és videókat. Ellenben az én gyerekem igaz megiszik előttem egy pohár bort, de nem vágyik eljárkálni hogy titokban igyon. Azt is elmesélte, hogy kipróbálta a cigit, nem ízlett neki. Nekem többet ér, hogy megbízhatok a gyerekemben és ő is megbízik benne, mint az, hogy vadidegen szentfazekak mit gondolnak. Ti fogtok a legjobban kétségbeesni ha a gyereketeket valahonnan össze kell szednetek úgy lerészegedett. Gondolom akkor 18 éves koráig el se engeditek sehova se, barátokhoz se, mert ugye ott is ihat.
Nálunk nem kényszer, ott a bor, aki akar iszik, aki nem, annak ott az üdítő vagy a házi jegestea.
Engem is így neveltek, évente összesen kb 5-6 alkalommal iszom, sosem részegségig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!