15-17 éves kamasz gyermekeitek hová járnak el manapság bulizni Budapesten,milyen szórakozóhelyekre,fesztiválokra engeditek őket el?
Figyelt kérdés
okt. 29. 18:11
21/23 anonim válasza:
Ja, senki le se szrja mi van a bulin, sőt én tudom, hogy vannak dokik, akiknek drogproblémái vannak.
Nem presztízs már dokinak lenni úgy, mint régen. Egyszerűen legyenek jók szakmailag, az nem jelenti, hogy emberileg is azok. És alacsony teljesítéménnyel, “kettessel”, minimumponttal is épp úgy át lehet menni ám, mint “ötössel”.
Egy ember sem jó és él példamutató életet, csak mert orvos, ügyvéd, mérnök vagy gazdag. Ők sikeresek/szakmájukban magasan képzettek, de nem feltétlen kiemelkedőek. Hasznosak a társadalomnak és ennyi.
A főorvos sem lesz jó ember, mert főorvos. Ez egy elavult nézet, és az alacsony képzettségűek nézete:)
Nekem több nehezebb természetű osztálytársam lett doki. Volt, aki sebész, más meg gyerekorvos.
22/23 anonim válasza:
20as, ilyen savanyú embernek nem hinném.. hacsak nem fizetsz neki jó sokat.
23/23 anonim válasza:
17es az orvosis bulik még hagyján de a bölcsészbulik..barátnőm bölcsésszel járt régen, volt ott minden, házibulin orgia is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!