Aggódom, mi a megoldás?
A lányom aki lassan 18 éves hozzámkerült, az apjával összevesztek. Nagyon örülök, hogy nálam van végre, őt vártam, a szívem a lelkemmel.
Nálam minden kémyelme megvan, szép szobája van, kényelmes szép ággyal, sminkasztal, lámpás sminktükör stb.
De nem elégedett semmivel, folyton rosszkedvű, mert hogy nem olyan az anyagi helyzetem mint az apjáé.
Valóban nem állok jól most, de neki mindene megvan, teli a hűtő, jó minőségű finom kajákkal, édesség is amennyit akar.
Cuccokra most nem telik, de rengeteg cuccot vettünk neki pár hónapja. A nyáron volt diákmunkán mert a suli szervezte neki itt külföldön, ahol lakunk, es minden osztalytarsanak.
3 hét után kapott 700 eurót. Azt szinte mind elköltötte hulyeségekre, kértem vegyen magának cipőt belőle, zoknikat ilyesmit, azt mondta az a szüleinek a dolga. Ezzel egyetértek, de most nincs miből. Az apját nem érdekli.
A lényeg hogy mi a baj ?
Az hogy folyton rosszkedvű, elégedetlen, dühös, ajtókat csapkod, es aggódom, hogy hogy fog ez végződni? A mi kettőnk kapcsolata, meg az egész sorsa ha ilyen dühös, nem szívesen van itthon, gyűlöl mert nem tudom most ömleszteni a pénzt rá.
Mindig várom finomabbnál finomabb ételekkel, de mindnere a száját húzza, hogy pont nem azt kívánta, ha főzök amit kíván, akkor már éppen evett máshol.
Ha kedvesen, mosolyogva várom, valósággal dühíti a mosolyom, így már nem várom nyílt örömmel, nem mutatom ki.
Megkért egy helyiségben ne tartózkodjunk.
Én nem haragszom rá, csak aggódom érte, hogy mi lesz így vele, merre halad ennyire félbolondan?
A suliban rendben van a tanulás.
Azt látom, hogy annyira emészti ez a helyzet es nem tudok rajta segíteni.
Itthon meg van kímélve, nem kell rátegye a kezét semmire.
Pszichológushoz nem akar menni.
Hogyan tudnám felvidítani, hogy értékelje, lássa, hogy mekkora öröm, hogy együtt lehetünk?
"es elcsesztem egy kisebb lakást érő összeget rá, hogy érezze a törődést, ha látni nem is akar, akkor legalabb a pénzem lássa"
Mindent érted. Lövésed sincs a gyereknevelésről. Azt hiszed, pénz kell a gyereknek, azzal minden igénye ki lesz elégítve. Fogadok, most sem az a problémája, amit te írsz, csak ezt képzeled be magadnak, hogy az a baja, hogy nincs pénzed, különben meg az életedben nem érdekelt igazán, mi van vele.
:D
Válaszadók: Nyugtassatok meg, hogy csak belementetek egy jó kis szabadnapi/esti poénkodásba....
Az apja fizessen gyerektartást, 18 éves korától megtarthatja a gyerek, amíg nappalin tanul.
Akkor lesz pénz. Javaslom ne legyen tele a hűtő, hanem az erre fordított összeget fordítsd rá, tini, inkább koplal, csak legyen menő cucca. Szerintem bunkóság volt megmondani, hogy cipőt vegyen a megkeresett pénzéből, az tényleg a ti dolgotok. Add el a tiéd, hogy legyen neki, a gyereked még pár hónapig, nem felelős magáért.
700 euróból vehetett volna egy niket magának 80-100 euróért mintsább elcsessze mindenféle szarra, mivelhogy én most nincs miből vegyek csak ha eladom a vesém.
De az igazság az hogy lehet túl sok kaját veszek! Es sokszor en eszem meg!
"700 euróból vehetett volna egy niket magának 80-100 euróért mintsább elcsessze mindenféle szarra, mivelhogy én most nincs miből vegyek csak ha eladom a vesém. De az igazság az hogy lehet túl sok kaját veszek! Es sokszor en eszem meg!"
Ezek szerint pont olyan jól megy neki a pénzbeosztás, mint neked, úgyhogy csak ne kritizáld...
700 euro basszus. Sokan annyit keresnek egy honapban..
Melyik orszagban eltek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!