Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a 15 éves lányommal...

Mit tegyek a 15 éves lányommal? Már nem bírom elviselni!

Figyelt kérdés

*Heti 1-2x van bebásárlás. Ragaszkodom együtt elmenni, hogy mindeninek meglegyen amit akar (ésszerű keretek között, nincs kolbászból a kerítés!), meg hátha emlékeztet valamire amiről beszéltünk, hogy vesszük. Sokszor volt, hogy elfelejtettem valamit amire ő emlékeztetett. Olyan szépen működött 10+ évig. Most meg már veszekedéssel kell kierőszakolni, hogy jöjjön! Legalább ennyit legyünk együtt, könyörgöm! Aztán végig húzza a száját. Hát én szégyellem magam, amilyen pofákat tud vágni.

*Van macska itthon, a lakásunk nem túl nagy, hát járkáljon kedvére, ezért nyitva a lányom ajtaja. Már ez sem, ajtó becsuk, sőt ami ennél is szebb, hogy már kulcsra is van, hogy zárja. Mintha olyan sokszor bejárnék hozzá, pedig nem.

*Hozzászólok és mintha egyetlen levegővételemre már ugrani tudna! De nem csak ennyi. Egyébként se mentünk el együtt sokfelé, de már konkrétan a piacra sem ahova szeret kijárni, akkor megy le szombatonként miután én visszajöttem! Boltba, piacon, mindenhol "ciki vagyok".

Büntetni nem tudom mivel a rossz, pofátlan viselkedésért, így nem is volt. A barátnőit szigorúan fogják az anyukák, sehova nem engedik őket, nyáron is egy órát találkozhattak, azt is a közeli bevásárlóközpontban. Egyedül nem jár el. Legtöbb idejét a szobájában tölti. Ha elvenném a telefont gépezne. Ha kikapcsolnám a wifit úgy is tudja írni a wordbe a történeteit. Ha elvenném a gépet ott a füzet. Ha írni nem tud, hát olvas. Ha nem adnék pénzt könyvekre arra ott a könyvtár. Na, sosem korlátoztam a kreatív tevékenységeit, csak azt mondom szerintem nincs mivel büntetni. Ha veszekszünk a viselkedése miatt, például nem lehet vele szót váltani akkor bezárkózik a szobába, de bocsánatot sosem kér.

Elfogadom, hogy kamasz, de ez nem mentség a pofavágásra és az ingerültségre meg arra, hogy cikinek tart bárhol velem lenni.

okt. 9. 21:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 Michael The Siren ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs a kicsivel… :)
okt. 13. 22:40
 62/63 anonim ***** válasza:
100%

Na itt a kérdező új kérdése. Mondtam, hogy troll.

Ugyanazt a kérdést kiírta, most a "lány" szemszögéből. Ugyanaz az írásmód, ugyanaz a csillagos felsorolás.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

okt. 16. 19:40
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

Gyijj ember. Az enyémek nem kamaszok még, de egy kín velük vásárolni. Inkább megyek egyedül mindenhova és érek körbe 3 óra alatt mindennel, minthogy komplett heti 2 program legyen a shoppingolgatás.

Mit akarod büntetni? Hogy nem akar a seggedben lenni folyvást? Hogy saját gondolatai vannak? Gondolkodj már el aztán menj, keress magadnak valami hobbit.

okt. 16. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!