"Hány éves kortól engednétek lányotoknak, hogy szerelmi kapcsolata legyen.."
Öhm... pardon? Most komolyan valaki azt hiszi, hogy ezt meg lehet tiltani?:D
Az ottalvást azt adom, hogy 14-15 éves korig nem engedni, ja, de... párkapcoslatot tiltani? Ne szórakozzunk már, ez csak és kizárólag arra jó, hogy magunk ellen hangoljuk a gyereket. És ezt kutatások is bizonyítják.
szept. 20. 16:41
22/26 anonim válasza:
13 évesen lett fiúm, aki majd a férjem lett. S bizony szexeltünk, bár egymásnál csak később aludhattunk. Simán érettek voltunk rá. Bár elváltunk 20 év után, de nem bánok semmit. Amúgy van 3 diplomám, 4 gyerekem. Teljesen átlagos életet élek. Amelyik gyerekem igényelte, annak simán engedtem/engedem a barátot, barátnőt. Itt is aludhat. Már csak a "kicsi" van itthon. Neki most van barátnője, aki heti többször is itt alszik, s ő is náluk.
szept. 20. 18:19
23/26 anonim válasza:
Higgyétek csak, hogy majd megvárják a lányaitok a 18-adik születésnapjukat a kedvetekért. A valóság az, hogy a 16 évesek fele nem szűz. Valóban korainak érezném a 13 éves kort, de sajnos nem lehet semmit tenni ellene, amivel ne okoznátok mégnagyobb traumát a gyereknek. Eleve mi a cél? Az, hogy ne szexeljenek vagy az, hogy ne aludhassanak együtt? Ha a szex a baj, akkor el kell keserítselek titeket, ha készen állnak, így is megfogják oldani. Ha az együtt alvás, az meg teljesen mindegy, ha már a testi kapcsolat megvan, miért ne kerülhetnének közelebb érzelmileg is? A pároddal való alvás egy fontos érzelmi kötelék. Én inkább a párkapcsolatot támogatnám a 13 éves lányomnak a szexkapcsolat helyett... A lényeg, hogy nincs eszközötök ezt megakadályozni, mert amit akarnak azt meg fogják oldani.
szept. 22. 15:29
24/26 anonim válasza:
Yep, a kérdés igazából nem az, hogy hány éves kortól engeded...
..hanem hogy együttműködve terelgeted és felkészíted, kiokosítod, hogy ne essen baja, vagy inkább elzárkózol előle és biztonság és felkészültség nélkül fogja meglépni.
szept. 22. 16:30
25/26 Senior Séf válasza:
Nem korhoz kötöttem. Arra kértem, akkor feküdjön le a fiúval, ha az annyira el tudja venni az eszét, hogy nem marad semmi kérdés.
Hogy mi lett a vége,nem tudom, mert 16 éves korában elváltunk az anyjával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!