Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimnazista gyereked mikor és...

Gimnazista gyereked mikor és mennyit tanul hétvégén?

Figyelt kérdés

Az enyém csak vasárnap este kezdi el a tanulást, amivel az őrületbe kerget... 3-as, 4-es tanuló, neki ennyi elég, pedig tudja hogy tovább kell tanulnia. Kilencedikes.

Tiétek mikor kezd neki a tanulásnak?

Barátnőm fia szombaton kora délutánig letudja, és marad másfél nap pihenésre. Nálunk meg az egész hétvége egy merő idegbaj.

2023. dec. 16. 22:56
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
71%

" pedig tudja hogy tovább kell tanulnia."

Miért is?

2023. dec. 16. 23:22
 2/41 A kérdező kommentje:
Mert például egy gimnáziumi érettségivel sehova nem veszik fel?
2023. dec. 16. 23:36
 3/41 anonim ***** válasza:
84%
A lányom 12.-es, sokszor már péntek délután nekiáll. Próbálja legalább az egyik napját szabaddá tenni hétvégén. De néha egész hétvégén tanul. Én meg próbálom pont lebeszélni erről az őrült hajtásról.
2023. dec. 17. 00:12
 4/41 A kérdező kommentje:
Az enyém vasárnap este tanul összesen kb. Egy órát., 🧐
2023. dec. 17. 00:21
 5/41 anonim ***** válasza:
92%
Hiába hajtottam ki a belemet is a középiskolában, ugyanúgy bekerültek egyetemre a kettes hármas jegyekkel bukdácsoló osztálytársaim/szaktársak/más ismerősök. Szóval ezen nem múlik... 😅
2023. dec. 17. 00:21
 6/41 A kérdező kommentje:
Hát azért szerintem nem mindegy az se, milyen egyetemre... Egyáltalán nem vagyok teljesítménykenyszeres, meg nem szólunk a hármasokert se.. De ez elkepeszto számomra. Ez a hétvégi egy órás tanulas.
2023. dec. 17. 00:23
 7/41 anonim ***** válasza:
83%
A 3-as válaszom miért lett teljesen lepontozva. A kérdésre válaszoltam, mi a nem hasznos benne?
2023. dec. 17. 01:14
 8/41 anonim ***** válasza:
92%

Priorizálással jobb pontot is össze lehet hozni. Érettségin jó eredményt kell elérni azokból a tárgyakból, amik számítanak és pipa. Osztálytársam 3,5 körüli átlaggal létezett végig, felvételin meg lett 436 pontja a két emelttel. Az rohadt sok.

Mellesleg a kilencedikes jegyek nagyobb része fixen nesz számít, max 1 természettudományos, ha abból van a legjobb jegye és benne van az utolsó két tanult évben.

2023. dec. 17. 01:55
 9/41 anonim ***** válasza:
90%

Itthon egyáltalan nem tanul.

Úgy 4es átlaga van. Nem fog tovabbtanulni egyetem/főiskolán.

2023. dec. 17. 08:21
 10/41 anonim ***** válasza:
11%

"ugyanúgy bekerültek egyetemre a kettes hármas jegyekkel bukdácsoló osztálytársaim"

Az olyan "egyetem" is lehetett. 😅

Egy komoly szakon nem talalkozol olyannal, aki korábban bukdácsolt.

2023. dec. 17. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!