Ma már nem divat a hazaszeretet?
Engem hazaszeretetre neveltek, nem tudnám elképzelni hogy más helyen éljek. Szinte minden jó ami magyar, ezt irigyli a többi nép és kiirtotta belőlünk. Szolga népként kezelnek minket, csak néhányan szólunk be nekik, ezért nem csípnek engem a külföldiek :D
12/L
Szerintem Magyarország egy gyönyörű hely, rengeteg szép látnivaló van itt, a magyar nyelv pedig nehéz, de épp ettől szép. Azonban! Ez még nem ok arra, hogy itt éljem le az életemet, ha egyszer ilyen körülmények uralkodnak. Nézz csak körül és mondd el, hogy mit látsz? Csak úgy lehet megmaradni ebben az országban, ha lopsz, csalsz, hazudsz. Az összes politikus egy semmirekellő roh@dék, aki csak a saját érdekeit nézi, az országot és a népet lesz@rja. És ne mondja nekem semmi, hogy jobb lesz! Mert nem lesz jobb. Sőt, minden egyre rosszabb lesz, és te, kedves kérdező, nevezz engem hazaárulónak, vagy aminek akarsz, de amint tehetem, elmegyek innen. Én biztosan nem fogok így élni.
14/L
Én nem vagyok magyar, de szerintem meg nagyon is szeretik "a mai kamaszok" magyarországot, sőt, RASSZISTÁK. Apa szerint magyarország semmit sem jelent már, mert az emberkék csak összekapnak egymással, kritizálnak, pampognak, és nem képesek összefogni. A másik meg az, hogy itt rinyáltok, h mi a bajotok (tisztelet a kivételnek), közben nem csináltok semmit ellene. Én nem nagyon szeretek itt élni, bevallom. A jövőbeli állásomban is csak hátrány lesz, hogy magyarországon élek. Amúgy szerintem jobb lenne a régi magyarország. Ameddig Ti, magyarok nem fogtok össze, addig csak nyomorúság fog élni. Ez az állapot még javítható, ha időben a helyes "útra" tértek.
Üdv.: egy külföldről jött lány, aki a VOLT magyarországot szeretné^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!