Ma már nem divat a hazaszeretet?
Jajj, ne akadjatok már fent mindegy egyes részleten...
Írhattam volna, finnt, vagy akár tadzsikisztánit is, épp a dánok jutottak eszembe.
Persze, értem. Amúgy a 18:35-ös kommentemben írtam, hogy szerintem M.o. szép, a magyar nyelv különleges. Nem mondom, hogy szívesebben születtem volna más nemzetiségűnek, de egyenlőre meggyőződésem, ( bár még fiatal vagyok, változhat) hogy amint lehet el fogok költözni külföldre, mert egyrészt én nem akarok megélhetési gondokkal küldezni egész életemben, másrészt a hivatásnak, amit válaszottam nem igazán van kultúrája mifelénk.
14/L
18.35 teljesen igazad van.
ha ezt látják akkor miért szeressék?
amúgy nem tudomén sem a tájtól nem vagyok elájulva sem a nyelvtől.utálom a magyar nyelvet.semmit sem érek vele,sehol sem beszélik...épeszű ember a mai világban [külföldön]nem tanul magyart,mert sehol sem beszélik csak magyarországon és annak szomszédos országaiban és maximum néhány helyen egy-két ember.
és semmilyen okom sincs szeretni magyarországot.főleg,hogy nem is vagyok teljsen magyar.[nem cigány vagyok:D]Magyarországgal már jópár évtizede semmi jó nem történt.
sz*r a gazdaság
sz*rok vagyunk sportban[kivéve vízi és kézilabda,de most már a foci az ami alapján a legtöbb ember megítél egy országot és akárki akármit mond,ez tényleg befolyásolja a külföldiek véleményét]
az átlag ember nem tud érvényesülni csak az aki a legtöbbet lopott,csalt hazudott
nagyon nehéz rendes munkát találni amiből megélni is lehet
kérdem én...
ebben mit szeressek?
ma 19:09
Bárcsak így lenne...
Szerintem az, hogy hazaszerető vagy nem függ a megélhetési gondoktól mivel ez mindig változó pl. Magyarország ma teljesen másképp nézni ki Trianon nélkül,vagy ha a kommunisták nem züllesztik szét az országot és ezt folytatják már húsz éve(az utódaik).
Engem semmi sem vinne rá arra hogy népemet és hazámat megtagadjam és más nemzeteket jobbnak,nagyobbnak tartsak nála nem véletlenül hívnak minket a tudás népének. Mi voltunk Európa védőbástyája, nekünk igazán van mire büszkének lennünk (ezeréves hazánkra,kultúránkra, kitartásunkra).
ma 19:52
"utálom a magyar nyelvet."
Akkor miért beszélsz magyarul? Nem kötelező használni és nem kötelező szeretni de a tiszteletet népedért és hazádért add meg.
"főleg,hogy nem is vagyok teljesen magyar"
Ez nem jelent semmit Petőfi sem volt magyar származású de mégis magyar lett, bennem is van idegen vér de mégse verem a mellem erre, és nem hangoztatom mivel teljesen magyarak érzem magam.
"sz*r a gazdaság" Köszönd a komcsiknak és hadd ne mondjam ki kik irányítják már 65 éve Magyarországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!