Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ma már nem divat a hazaszeretet?

Ma már nem divat a hazaszeretet?

Figyelt kérdés
Sok fiatalból hiányzik az egészséges magyar öntudat és a hazaszeretet.Ez a 65 évnyi kommunista elnyomásnak tudható be. Vélemények?
2010. okt. 20. 18:09
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

ma 21:19

Hát, sajnos idáig jutottunk ez elő sem fordulhatott volna '45 előtt. Örömteli, amit tetté, szerencsére sok fiatal (köztük én is) ébred fel.

2010. okt. 20. 21:29
 22/37 anonim ***** válasza:
61%

Az oktatási és egészségügyi rendszertől egy csomó pénzt megvonnak.

Az árakat csak emelik. A béreket csökkentik.

Persze a legtöbb embernek munkahelye sincs.

Persze vannak jó dolgok itt is, de majd én is elszeretnék menni!

Ha himnusz vagy más ilyesmi van felállok, nem éneklek mert borzalmasan hangzik...

A legtöbb ember eléggé pesszimista, és csak a másikat bírja szdni, fúrni stb.

2010. okt. 20. 22:27
 23/37 anonim ***** válasza:
61%
Magyarországot csak azért szeretem, mert a történelmben minket mindig: lerohantak, kifosztottak, meggyaláztak, szétszedtek, de még mindig itt vagyunk...
2010. okt. 20. 22:28
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Te hány éves is vagy?minimum 75 nek kell lenned ,hogy valami emléked lehessen a 45'ös eseményekről,az előtte -utánna állapotokról,mármint a valóságról nem a könyvekben leírt hazugságokról.nekem nagypapám 90 éves sokat tud mesélni minden fiatalnak érdemes lenne meghallgatni és elgondolkozni.am.a hazaszeretet nem Trianonról szól,attól még szerethetem és segíthetem a külföldre szorult magyarokat,hogy már nem azok a határok amik régen.és akik diszidálni voltak kénytelenek a háborúk alatt,hogy túléljék?Én büszke vagyok arra,hogy Magyarországon élek és sosem tudnék máshol élni önszántamból kár milyen szar a helyzet mert a pénz nem boldogít.Ja és légyszi kezd sorolni melyik uralkodó,vagy kormány az amelyik a nép érdekeit nézte?mind a saját zsebét tömi,egyik sem mond le a saját több százezres-milliós fizujáról a mi javunkra.csak magunkra számíthatunk.De mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom hiszen nem vagyunk egyformák:)
2010. okt. 21. 09:40
 25/37 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem most épphogy divat, mindenhol hungaristák rohangálnak. Én nemsokára elköltözök az országból. Szép hely meg minden, de bennem nincs túl sok hazaszeretet. Örülök, hogy itt éltem, de én bármelyik más országban megélek ugyanígy, még jobban is. Igen tudom, hülye bunkó vagyok, de nekem ez a véleményem.
2010. okt. 22. 20:31
 26/37 A kérdező kommentje:
Az előző hozzászólást inkább nem minősíteném.
2010. okt. 22. 20:43
 27/37 anonim ***** válasza:
Én 13L vagyok, tehát mondhatni fiatal. Én belőlem nem hiányzik. Mert így neveltek. Örülök, hogy magyar vagyok, és törődöm is ezzel. Csak arra akarlak kérni, hogy ne általánosíts. Valőban van akiből hiányzik, de NEM MINDENKIBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 23. 08:51
 28/37 A kérdező kommentje:

ma 08:51

Ennek örülök. Látom, hogy ébred már a magyar.

2010. okt. 23. 09:56
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

Isten ne álld meg a magyart,

Mert mind egy nagy faaaszfej

xĐxĐ

2010. okt. 23. 18:17
 30/37 anonim ***** válasza:
18.17es magadból indultál ki?????XDDDDD
2010. okt. 24. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!