Gimisek! Melyik fajta táska a divat a gimikben?
1)ez [link]
2)ez [link] (akarom mondani ilyen fajta)
3) vagy ez [link]
Számmal válaszolj! Félreértés ne essék, nem ilyen színűeket akarok, csak ezek voltak az első találatok... :)
hát nálunk általában a 3
de van aki 1-esbe hordja :D
köszi..
csak mert én szeptemberbe megyek gimibe és már tavasszal megvesszük :)
Szerinted ki fogja nézni, hogy milyen táskád lesz ? Most őszintén... Senkit nem érdekel.
Hordd a 3.-ban, attól legalább nem lesz gerincferdülésed.
Most mi bajod van ? Vegyél vissza kicsit az arcodból, nincs mire felháborodnod !
Ez nem óvoda meg általános iskola alsó tagozata, ahol szekálják egymást az öltözéke miatt, a táskádat emg nagy ívben le fogja mindenki szarni. Ezt hidd el nekem.
Most mondom, hogy szeptemberben kezdem meg a gimit.
Egy nagyközségben, nagyvárostól kissé távol lakom.
Szerinted tudom?
Épp azért mondtam, hogy senkit nem érdekel, mert nem voltál még gimis.
De te neeem, te letámadtál rögtön.
Senkit nem érdekel.
Nekem pl van vagy 10-15 táskám és attól függ,hogy milyen a ruhán színe vagy milyen kedvem van,mennyi könyvet kell vinni stb..
De van akinek egész évben egy táskája van és azzal sincsen semmi,neki az tetszik bármi..
Azt válazd amelyik a legjobban fog tetszeni és a legkényelmesebb számodra.
A gimiben annyi diák van,hogy lehetetlen 1 fajtát kiválasztani,mindenkinél más milyen típusú táska van :)
Olyat hord mindenki,ami tetszik neki és futja rá.Itt már törlődnek ezek a státuszszimbólumok,senkit nem cikiznek ki érte hogy milyen táskája van.
Egyébként középiskola.Utálom ha valaki külömbséget tesz egy gimnázium és egy szakközép között,úgy hogy az egyiket közben lebecsüli, míg a másikat feljebb valónak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!