Mi ez az új divat? Valaki magyarázza már el nekem?
Figyelt kérdés
Főleg a fővárosba látok ilyen lányokat:
Barna csizma,Testhez tapadó farmer,barna kis kabát,CSAK az arcuk majdnem cigány barnára alapozózva, vasalt haj és nagy szempillák. Nyakuk meg holt fehér....
2010. dec. 20. 08:17
6/10 anonim válasza:
Mindegynek mindegy, csak akkor ne minket magyarokat égessenek azzal, hogy olyanok, mint a cigányok, valamit nem tudnak öltözködni...
7/10 anonim válasza:
:D Vicces lehet. Én még ilyet nem láttam(de nem is sűrűn járok pestre xd 2x vtam asszem)
17f
8/10 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet-.-" és akkor minket, egymástól különböző lányokat meg folyamatosan fikáznak:P Ő bajuk:D
13/L
9/10 anonim válasza:
Jajj ez annyira undorító! Vidéken is vannak! Nekem az öltözékkel semmi bajom, én is néha szoktam így, bár én nem részesítem előnyben a rövid kabátokat. Szóval, ez azért van mert vagy nagyon hüly*k vagy nem tudnak sminkelni, esetleg vakok. H*lye mert nem néz tv-t vagy nem netezik amin minden 2 percben elmondják h a bőrödhöz megfelelő színű alapozót tegyél magadra, sminkelni hát sajnálom de tudni kell. A vak meg magáért beszél.... :S
10/10 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. ÉS igen zavar engem :) Iszonyatosan beképzelt ilyen stílusú osztálytársat kaptam...
2010. dec. 21. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!