Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimisek! Melyik fajta táska a...

Gimisek! Melyik fajta táska a divat a gimikben?

Figyelt kérdés

1)ez [link]

2)ez [link] (akarom mondani ilyen fajta)

3) vagy ez [link]

Számmal válaszolj! Félreértés ne essék, nem ilyen színűeket akarok, csak ezek voltak az első találatok... :)

2011. febr. 24. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Hát nálunk mindenki mást hord, de a legtöbben hátizsákot, mert iszonyú sok cuccunk van.

16/L

2011. febr. 24. 18:56
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

fúúú, nálunk mindenki ilyet hord : [link]

minden 2. csajnak Converse-e van. A többieknek általában a 3. fajta, persze nem rózsaszín hello kittys :D

2011. febr. 24. 19:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Senkit nem akartam megsérteni, tényleg. Oké, a hivatalosabb a középiskola. Köszi a válaszokat.
2011. febr. 24. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Nálunk nike táskák, de ezek közül inkább az 1
2011. febr. 24. 21:03
 15/22 anonim ***** válasza:
29%

kisgimis vok kék budmil. nekem a 2. nem jön be,a 1.öt meg még életemben nem láttam gimiben :D

a 3. :))

2011. febr. 25. 13:08
 16/22 anonim ***** válasza:

1 es 3

a 2 eleg ritka, de elofordul

2011. febr. 25. 16:20
 17/22 bumbi02 ***** válasza:
79%

melyik divat..

1. senki se nézi hogy milyen

2. nem divat kérdése szerintem, hanem praktikusság.

pl lehet hogy az én budmil táskám elavult, viszont 10 napos kirándulásra beletudok pakolni ha kell.

nekem aztán mind1 milyet veszel, csak ez majd jusson eszedbe amikor egy nap 8 órád lesz és minden órára 4 könyvet kell vinned hogy lehet nagyon szép a divatos kis converse táska, hogyha nem fér bele a cuccod.

2011. febr. 25. 17:18
 18/22 bumbi02 ***** válasza:

Azért ennyire én se voltam bunkó, mint te velem, de amúgy ki mondta, hogy Converse táskát akarok venni? Nem jön be nekem!

És igen, rosszul fogalmaztam meg a kérdést. A divatot arra értettem, hogy mit hordanak nálatok a legtöbben.

példát mondtam csak. de mért a divat szerint akarsz öltözni, ruházkodni, táskát venni? miér nem aszerint hogy neked melyik tetszik, melyiket tartod arra jónak hogy a könyveidet cipeld benne? a divat elveszi az egyéniséget, mert a többieket követed, ha a többiek lila elefántot hordanak a fejükön, te is azt hordasz? nalátod. ezért a saját izlésed szerint vegyél táskát ne másoké szerint.

2011. febr. 25. 20:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem a középsőhöz hasonló táska tetszik a legjobban, olyasmi van olyan, csak én magamnak horgoltam. Szerintem ne foglalkozz a divattal, az egyéni stílusod szerinti táskát válassz. Tapasztalat, hogy akkor leszel "menő", ha nem foglalkozol a trenddel és a többi ember véleményével túlzottan.
2011. febr. 26. 15:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de nálunk mindegyik tré lenne. Szerintem most inkább a rendes nagyobb női retikül jellegű táskák mennek.
2011. febr. 26. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!