Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma már nem divat a hazaszerete...

Ma már nem divat a hazaszeretet. Miért?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 16:03
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
71%

Ezt én is szeretném megtudni. :'(

(egy ódivatú állampolgár)

18/F

2010. okt. 4. 16:07
 2/47 anonim ***** válasza:
54%
Mert most a divatmagyarkodás a divat.
2010. okt. 4. 16:08
 3/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem divat kérdése. Divat nélkül szeretem, tisztelem, és becsülöm a hazámat.

21/L

2010. okt. 4. 16:15
 4/47 anonim ***** válasza:
74%

Mert lejáratták _épp azok, akik pedig a mellüket verve állítják, hogy számukra az a legfontosabb_.

Ma, ha valaki hazafinak vallja magát, vagy látványosan akként cselekszik, azt kockáztatja, hogy jobb esetben Jobbikosnak, rosszabb esetben szélsőjobbos huligánnak vélik, azokkal azonosítják/vonják egy kalap alá, stb. - az ezzel járó szüntelen magyarázkodást, nehézségeket, kellemetlenségeket és kényelmetlenségeket pedig teljesen érthető, hogy csak igen kevesen hajlandóak vállalni.

Úgyhogy ezt sajnos pont a "nagymagyarok" cseszték el.

Rendbe hozni esetleg úgy lehetne, ha ők maguk is látványosan felhagynának mindenféle gyűlölködéssel, erőszakoskodással, rendbontással és zavargással, és egész egyszerűen azon dolgoznának, hogy mindnekinek jobb legyen.

A Jobbiknak szerencsére vannak ilyen irányú törekvései is, és élénken remélem, hogy ez a vonal fog végül felülkerekedni a sötétebb másikkal szemben. Ez esetben még az is elképzelhető, hogy pár év múlva már nem lesz "ciki" hazafinak lenni, mert addigra ez a szó már a fent említett rendes, tisztességes, becsületes, szorgos embert fogja jelenteni, nem pedig a gyűlölködő huligánt. Egyelőre azonban még inkább az utóbbi felé hajlik a mérleg nyelve.

Pusztán ennyi a probléma.

2010. okt. 4. 16:16
 5/47 anonim ***** válasza:
37%
A huligán mentalitás nem zárja ki azt, hogy valaki értelmes legyen, sőt, ők szerintem még előbbre is tartanak azoknál az agymosottaknál, akik tudomást se vesznek arról, h mi folyik körülöttük. Ráadásul szerintem szükség van ilyen emberekre is, akik képesek helytállni testi erőt igénylő helyzetekben is.
2010. okt. 4. 16:31
 6/47 anonim ***** válasza:
56%

" Walter Sobchak válasza:

Mert most a divatmagyarkodás a divat."

mint pl?

szerintem kezd szép lassan vissza jönni a hazaszeretet lásd a jobbik szereplését

és lásd lmp mszp leszereplését

2010. okt. 4. 16:31
 7/47 anonim ***** válasza:
5%
A hazaszeretet nem egyeztethető össze a modern tudományos gondolkoással, csupán a rémuralmista félelemkeltésel!
2010. okt. 4. 16:38
 8/47 anonim ***** válasza:
78%
Előző, te nem vagy ép!
2010. okt. 4. 16:41
 9/47 anonim válasza:
79%
Azért mert Magyarországon egyesek elérték hogy az ember ne legyen BÜSZKE Magyarságára ...
2010. okt. 4. 16:43
 10/47 anonim ***** válasza:
36%

Hála a jobbiknak, és a kis taknyos netnáciknak ma a hazaszeretet fogalmát legtöbben a jobbikkal meg a gárdával hozzák összefüggésbe. Vagyis egy netnáci szerint a zsidó, vagy mszp-s már nem is szeretheti a hazáját, mert hát nem azt az elvet vallja amit a jobbik...

És a hazaszeretet sohasem divat kérdése!!! Úgy kéne nevelni a fiatalságot hogy pártfüggetlenül is szeressék a hazájukat!!

2010. okt. 4. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!