Ma már nem divat a hazaszeretet. Miért?
Ezt én is szeretném megtudni. :'(
(egy ódivatú állampolgár)
18/F
Szerintem ez nem divat kérdése. Divat nélkül szeretem, tisztelem, és becsülöm a hazámat.
21/L
Mert lejáratták _épp azok, akik pedig a mellüket verve állítják, hogy számukra az a legfontosabb_.
Ma, ha valaki hazafinak vallja magát, vagy látványosan akként cselekszik, azt kockáztatja, hogy jobb esetben Jobbikosnak, rosszabb esetben szélsőjobbos huligánnak vélik, azokkal azonosítják/vonják egy kalap alá, stb. - az ezzel járó szüntelen magyarázkodást, nehézségeket, kellemetlenségeket és kényelmetlenségeket pedig teljesen érthető, hogy csak igen kevesen hajlandóak vállalni.
Úgyhogy ezt sajnos pont a "nagymagyarok" cseszték el.
Rendbe hozni esetleg úgy lehetne, ha ők maguk is látványosan felhagynának mindenféle gyűlölködéssel, erőszakoskodással, rendbontással és zavargással, és egész egyszerűen azon dolgoznának, hogy mindnekinek jobb legyen.
A Jobbiknak szerencsére vannak ilyen irányú törekvései is, és élénken remélem, hogy ez a vonal fog végül felülkerekedni a sötétebb másikkal szemben. Ez esetben még az is elképzelhető, hogy pár év múlva már nem lesz "ciki" hazafinak lenni, mert addigra ez a szó már a fent említett rendes, tisztességes, becsületes, szorgos embert fogja jelenteni, nem pedig a gyűlölködő huligánt. Egyelőre azonban még inkább az utóbbi felé hajlik a mérleg nyelve.
Pusztán ennyi a probléma.
" Walter Sobchak válasza:
Mert most a divatmagyarkodás a divat."
mint pl?
szerintem kezd szép lassan vissza jönni a hazaszeretet lásd a jobbik szereplését
és lásd lmp mszp leszereplését
Hála a jobbiknak, és a kis taknyos netnáciknak ma a hazaszeretet fogalmát legtöbben a jobbikkal meg a gárdával hozzák összefüggésbe. Vagyis egy netnáci szerint a zsidó, vagy mszp-s már nem is szeretheti a hazáját, mert hát nem azt az elvet vallja amit a jobbik...
És a hazaszeretet sohasem divat kérdése!!! Úgy kéne nevelni a fiatalságot hogy pártfüggetlenül is szeressék a hazájukat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!