Ma már nem divat a hazaszeretet?
Én egy "mai fiatal" vagyok. Szerintem M.o. tájegységei, országai nagyon szépek, a magyar nyelv is, emellett nagyon érdekes, de. A mai fiatalok is (már aki) átlátják azt, hogy mi uralkodik itt. Nincs munka, a szüleink nem tudnak dolgozni, vagy ha tudnak, akkor nem kapnak annyi fizetést, ami jó megélhetést biztosítana, és itt most nem arra gondolok, hogy azt hiányolom, hogy drága cuccokat kapjak, bár nyilván nem bánnám, de egyenlőre az is gondot jelent, hogy hónap végén meg tudjuk venni azokat az élelmiszereket amik kellenek, vagy ha mondjuk 22.-én szakad le rólam a cipő, akkor következő hónap 3.-ig járjak abba, amiből kilóg a lábam, mert ha cipőt veszünk, akkor meg egy hétig ehetünk üres gyíros kenyeret, és mindezt úgy, hogy a szüleim M.o.-i statisztikák szerint átlagosan keresnek. Ha valaki ebben nő fel, nem biztos hogy szeretni fogja a magyar politikát!
14/L
Abszolút egyet értek az útólsóval!! Amikor kicsi voltam akkor mindig azt hajtogattam hogy én itt maradok ebben az országban mert annyira szeretem. Most pedig legszívesebben menekülnék valahova ahol nem azt kell néznem hogy a szüleim azt számolgatják mennyit tudunk kajára és ruhára költeni ebben a hónapban. Lássuk be, Magyarország egy süllyedő hajó. Ennyi.
15/L
Tisza cipőt hordok, Pilóta kekszet eszem, és ha meghallom a magyar Himnuszt felállok. Nekem ennyi a hazaszeretet. :)
15F
Nem értelek...Mióta kellene divatnak lennie a hazaszeretetnek ? Ez nem minden magyar emberben benne van ?
...
15/l
Utolsó!
18:35 vagyok.
Mért kéne minden emberben benne lenni? Oké, vannak alap, meg nem kérdőjelezhető dolgok, de ha valaki, mikor már meg tudja ítélni, úgy dönt hogy szívesebben élne más országban, akkor megteheti szerintem.
Egy egészséges hazaszeretet mindenkiben benne van. Oké, nem a legjobb hely, de ne mondd azt, hogy szívesebben lettél volna mondjuk dán. Szerintem az bizonyos szép városainkra, tájainkra te sem gondolsz undorodva.
Na mindegy, én arra akartam kilyukadni az előző válaszomban, hogy a hazaszeretetet nem lehet divatból csinálni. Ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!