Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi idősen kapott saját...

Mennyi idősen kapott saját mobilt a gyereked?

Figyelt kérdés
Mikor lett saját facebook, instagram oldala? Mennyire ellenőrzöd mit csinál, miket néz, játszik online a gyereked? Vannak szabályaitok a használatához? Pl este nem mobilozhat vagy hasonlók? Hogyan próbálod megóvni a netes veszélyektől?
2023. márc. 14. 13:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%
Én magamról tudok nyilatkozni. 11 évesen kaptam telefont. Instagrammom 12 éves korom óta van. Facebookom mai napig nincs, de soha nem is lesz, én alig ismerek olyan 20 év alattit, akinek lenne, szerintem felesleges. 🤷 Jelenleg 16 vagyok.
2023. márc. 16. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:
24%
Saját telefont 8 és 6 évesen kaptak, régi leharcolt telefonjainkat kapták meg játékra és youtube mesenézésre, majd most karácsonykor 10 és 8 évesen kaptak saját új telefont sim kártyával, iskolába nem vihetik de ha lemennek a pályára játszani vagy nyaralni a nagyszülőkkel akkor onnan feltudnak hívni. Facebookjuk van de nem használhatják, csak a messenger miatt lett csinálva, messengeren osztálytársakkal és velünk beszélgethetnek. Tiktokot nem engedem sem instát. A telefonon játszanak és beszélgetnek tulajdonképpen de semmilyen platformon nem lehetnek ott. Én is azt gondoltam sokáig, hogy majd 10-12 évesen lesz először telefon a kezükben viszont szinte már az összes barátnak volt telefonja amikor ők is megkapták a mi régi telefonunkat. Bevannak korlátozva, hétköznap 1.5 max 2 órát játszhatnak rajta (beszélgethetnek), 6 után egyéb elfoglaltságot kell keresniük. Hétvégén többet engedek de mióta bejött a jobb idő keveset ülnek telefon előtt.
2023. márc. 20. 10:19
 23/27 anonim ***** válasza:
29%
22-es, 6 meg 8 evesen naponta 2 ora telefonozas, hat gratulalok !
2023. márc. 20. 15:49
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
9 eves a lanyom,van neki telefonja,(az apja regi telefonja)nincs neki meg benne sim kartya...youtubot hasznalja es jatszik rajta...nincs se facebookja sem instagramja...meg korai.
2023. márc. 24. 07:02
 25/27 anonim ***** válasza:
12%
16os, az én lányomról nincs pucér a buláját mutató kép. Láthatod mit értél el vele hogy a tiédnek volt telefonja. Ingyen prostit csinált magából az édes pici hercegnőd. De persze, tudom vannak népcsoportok akiknél ciki ha 12 évesen még ne ment át a lányon a fél család ezért kellett a lányodnak a reklám.
2023. márc. 26. 11:56
 26/27 anonim ***** válasza:
56%
25 vagy csak nem tudsz róla!
2023. márc. 26. 12:17
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ano 10 évesen kaptam, de azért, mert nyertem egy egyhetes utat Szlovákiába csapatversenyen és valamivel tartani kellett velem a kapcsolatot.
2023. márc. 28. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!