Ti elfogadnátok ha a gyereketek a saját neméhez vonzódna?
Én elfogadnám, férjem nehezebben.
Én poénkodni is szoktam vele, mert a 4 éves fiam szokta mondani, hogy lesz 5 gyereke ha felnő, de nem lesz felesége. Erre mondom, persze, mert férje lesz... Húgom szerint nem vicces. Persze, csak szűk családi körben mondom.
Én igyekszem úgy elfogadni majd, ahogy van.
Ha meleg lesz, és ellenezzük, attól még férfi párja lesz, csak sosem fogunk vele találkozni, és esküvőre sem hívnak...
Ja, lehet azért vagyok ilyen elfogadó többek között, mert egyke gyerek...
Off: a kisfiú inkább transzszexuális.
On: Igaz, én még "gyerek" vagyok, de a gyermekem biztos elfogadnám, ahogy van.
ja, igen, a kérdésre a válasz:
elfogadnám, mert szeretem. a fiamat szeretem és nem azt, akit majd ő szeretni fog.
egyébként cuki, 6 éves, és már többször elmondta, hogy ha a Lottika nem lesz a felesége, akkor majd lesz a Laci vagy az Andris...
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a leírtak alapján inkább transzszexuális, bár attól is függ, hogy állandóan ezt csinálja-e, vagy csak néha. Ha állandóan, akkor kizárt, hogy a szülőknek nem tűnik fel. Inkább csak nem akarnak tudomást venni róla.
Viszont ha tényleg transz, akkor nehéz élete lesz egy ilyen apukával.
A kérdésre a válasz: igen, feltétel nélkül elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!