Ti elfogadnátok ha a gyereketek a saját neméhez vonzódna?
Nekem is voltak ilyen dolgaim kiskoromban, pedig egyáltalán nem érzek vonzalmat a férfiak iránt, és egyáltalán nem is tűnök melegnek. Egyetlen barátom sem érez ilyesmit velem kapcsolatban. Bár tény, hogy annak ellenére, hogy külsőleg teljesen férfias vagyok, a kapcsolataimban mindig én vagyok a nőiesebbnek mondható fél. Engem szedtek fel a nők, hozzám igazodtak, én vártam a szexszel, és még sorolhatnám.
Csak annyit akarok mondani ezzel, hogy nem feltétlen lesz valaki meleg vagy transzszexuális csak azért, mert az átlagosnál kicsit több van benne az ellenkező nemből.
A kérdésre pedig azt válaszolom, hogy a melegségét teljes mértékben elfogadnám, fenn sem akadnék rajta egy pillanatig sem. Ha transzszexuális lenne, az már kicsit fura lenne mivel nem igazán látok bele a miértjébe, de ettől függetlenül egyáltalán nem ítélném el és elfogadnám ugyanúgy.
Biszexuális vagyok, a legjobb barátom hermafrodita, az anyja transzexuális. A kutyám leszbikus. A baráti körömben annyi különböző ember van, hogy az felfoghatatlan. :'D
A válaszom...Igen, igen elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!