Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elfogadnátok ha a gyerekete...

Ti elfogadnátok ha a gyereketek a saját neméhez vonzódna?

Figyelt kérdés
Az egyik barátunk kisfia jó eséllyel homosexuális. 8 éves, de totál nem normális dolgokat csinál. Kislánynak öltözik, mindig fiúk tetszenek neki, hercegnőkkel játszik stbstb. Még a hanglejtése is olyan. A szülőknek nem tűnik fel, de a baráti körben mindenkinek. Apuka a múltkor közölte ha az ő fia meleg lesz akkor ő megöli magát. És ilyenkor agyalok h vajon szóljunk nekik? Vagy majd rájönnek? Nekem van egy 2 éves lányom és sokat agyaltam rajta hogy mi lenne ha ő is előállna 20 év múlva h a saját neméhez vonzódik. Hát lehet kiakadnék, de nekem ez nem annyira rémisztő dolog. Ismerek melegeket mint inteligens, kedves, közlékeny, és abszolút diszkrét a nemi identitását érintően. Tehát engem nem zavar egyáltalán. Annyira sajnálom ezt a családot hogy mi lesz ha tudatosul bennük az amitől apuka a legjobban fél.
2017. júl. 31. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%
Én maximálisan elfogadnám, max akkor akadnék ki, ha 140 kilósan tangában provokálná a népet.
2017. júl. 31. 18:59
 12/16 anonim válasza:
53%
Inkább transzszexuális, mint homoszexuális. De ha az én fiam állna elő vele, én elfogadnám, hisz a legfontosabb a boldogsága.
2017. júl. 31. 21:47
 13/16 anonim válasza:

Nekem is voltak ilyen dolgaim kiskoromban, pedig egyáltalán nem érzek vonzalmat a férfiak iránt, és egyáltalán nem is tűnök melegnek. Egyetlen barátom sem érez ilyesmit velem kapcsolatban. Bár tény, hogy annak ellenére, hogy külsőleg teljesen férfias vagyok, a kapcsolataimban mindig én vagyok a nőiesebbnek mondható fél. Engem szedtek fel a nők, hozzám igazodtak, én vártam a szexszel, és még sorolhatnám.

Csak annyit akarok mondani ezzel, hogy nem feltétlen lesz valaki meleg vagy transzszexuális csak azért, mert az átlagosnál kicsit több van benne az ellenkező nemből.

A kérdésre pedig azt válaszolom, hogy a melegségét teljes mértékben elfogadnám, fenn sem akadnék rajta egy pillanatig sem. Ha transzszexuális lenne, az már kicsit fura lenne mivel nem igazán látok bele a miértjébe, de ettől függetlenül egyáltalán nem ítélném el és elfogadnám ugyanúgy.

2017. aug. 3. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Természetesen elfogadnám és támogatnám. Nagyon szomorú, hogy ez bárkinek kérdéses.
2017. aug. 8. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon érdekes kérdés :D Rengeteg kérdést elolvastam ilyen topikban mindenki "jaj persze támogatnám" meg ilyesmi... Aztán felmész youtubera megnézed a in a heartbeat nevű animációs kisfilmet megnézed a reakciókat és így retkes b*zik úgy (bocsánat fordítottam). És ilyenkor elgondolkozik az ember... Nézve a kisfilmet 1000%ig magamra ismertem egy srác akinek másképpen jár az agya mint a szíve az én esetemben az agyam győzött.. 1-2emberen kívül nem tudja rólam senki... De az az 1-2 ember sem a családomban van. A nyár folyamán anyum elsütött egy poént hogy az egyik ismerősünknek (a lány 16 de komoly barátja van) előbb lett pasija mint nekem... Hát abban a szituációban köpni nyelni nem tudtam.. Csak annyit tudtam hozzáfűzni, hogy "nagyon vicces". Erre egyből apum rávágta, hogy szép is lenne ha b*zi lenne... Eddig sem akartam elmondani ezután még inkább nem és azon gondolkodok mi lesz egy pár év múlva mikor valakit haza kellene vigyek bemutatni. Kellemetlen egy érzés és nem kívánom senkinek. (A válasz: Természetesen elfogadnám.) 18/F
2017. aug. 10. 22:43
 16/16 Mirino válasza:

Biszexuális vagyok, a legjobb barátom hermafrodita, az anyja transzexuális. A kutyám leszbikus. A baráti körömben annyi különböző ember van, hogy az felfoghatatlan. :'D

A válaszom...Igen, igen elfogadnám.

2018. febr. 22. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!