Elfogadnatok egy petet testvertol/rokontol, ha nektek a petefeszek eltavolitasa miatt nem lehetne termeszetes uton, "sajat" gyereketek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 19:49
2/10 anonim válasza:
Én szerintem nem! :-( En mindig azt érezném, hogy ő a biológiai anyuka és valahol féltékeny is lennék ha pl a testvérem vagy az a rokon dajkalna! A Te gyermeked lenne minden képpen de ezt csak Te tudhatod, hogyan és mit érzel! Neked kell döntened neked mi a legjobb és legfontosabb! Jo dolog mert így anyává válhatsz! Ember függő ki mennyire bátor, én nem lennék az! De ez csak az én véleményem más 100no pedig belevagna!
3/10 anonim válasza:
nem! aztán a nyakamra járna, hogy az az ő gyereke, mert az ő petéjéből van. előbb utóbb lennének szerintem ilyen gondok.
4/10 anonim válasza:
én az adó szemszögéből nézném: szóval ha pl a tesóm megkérne, lehet azt mondanám hogy igen! de azért nekem is átfutna az agyamban, hogy ha látom már a babát, vagy később nőni, hogy Ő mégis csak az enyém! nem hiszem hogy képes lennék valaha is elvonatkoztatni ettől, és keresném tudat alatt, vagy tudatosan is a hasonlóságot! és ez nem biztos hogy jó lenne!!!
5/10 anonim válasza:
2.-3.-4. válaszoló! Nektek van meddöségi problémátok??? Mi 4 éve várjuk a csodát, remélhetőleg lesz saját de akkor is azt mondom igen elfogadnám vagy ha máshogy nem akkor örökbe fogadással de gyerekünk mindenképpen lesz.
6/10 anonim válasza:
Kedves 5-os! ! Szerencsére nincs meddőségi gondom! A kérdező véleményt kért en az én állás pontomat írtam le! Az örökbe fogadast én abszolút támogatom, saját 2gyermekem van ettől függetlenül gondolkodom/gondolkodunk az örökbefogadáson hisz ott jót teszel egy gyermekkel, csaladit ajandekozol neki! Mivel majdnem mind a 2lanyom meghalt szuleteskor igy nem esnek ismét teherbe ezért gondolkodunk az örökbe fogadason! En csak azért írtam amit, mert nekem nem lenne batorsagom hozzá tartozó petesejtet beültetni, mert félnék a jövőtől, hogy az adott hölgy hogyan reagalna! 2es vagyok! Nem akartam senkit megbantani de ez egy egyszerű válasz volt részemről indoklással!
7/10 anonim válasza:
nekem van egy babám...én elfogadnám...attól még a Ti babátok,ha ők se hánytorgatnák fel,nem mindegy honnan van,Te hordod ki,stb nem a petétől lesz vki anya,sokkal jobb,mint örökbe fogadni,vagy gyerek nélkül élni!
8/10 anonim válasza:
Szerintem igen!Egy fokkal jobb is,mint az örökbefogadás,mert tudod,hogy honnan származik a gyerek,a ti családotok génjeit hordozza és aki petét adományoz egy rokonának,az rossz ember nem lehet.Mint írták,nem egy petesejttől lesz valaki anya.Sokkal többet ér,hogy te neveled fel,mint,hogy te "csináltad" őt vagy sem.
9/10 anonim válasza:
simán elfogadnám. És adnék is. Nem hiányozna az a pár darab, elvégre az eddig nem megtermékenyültek után sem sírok. Valahogy ugyanígy viszonyulok a hímivarsejt adományozásának témájához is. Amúgy szerintem ezek a dolgok le vannak védve jogilag.
10/10 anonim válasza:
Természetesen igen, adnék is és fogadnék is! A legnagyobb ajándék az élet, és segíteni másokon is jó érzés! Engem például örömmel töltene el látni a testvérem boldogságát, gyermekének mosolyát (még ha félig az enyém is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!