Hány éves kortól érdemes a gyereknek saját facebook-ot csinálni?
Nem normális olyan korban. De én újszülöttnek is láttam már, szóval semmi sem lep meg.
14 éves kortól gondolnám én is (középiskolás korban).
14 a korhatár, de ez a bszottnagy digitális oktatási forradalom rákényszerítette az embert, hogy 7-8-9 évesnek is csináljon fiókot, mert a bszottnagy felkészültségben hetekig ez volt az egyetlen felület, ahol zökkenőmentesen lehetett kommunikálni.
Szóval az én 9 éves gyerekemnek is van, mert amikor dolgoztam, messengeren tartottuk a kapcsolatot, segítettem neki az órai munkákat megcsinálni. És Messenger nincs fb nélkül :/
A fb jelszavát pedig nem is tudja. Én néha kiganézom az értesítéseit, ismerősnek jelöléseit és ennyi. Gondolom pár év múlva meg majd csinál saját fiókot.
13 év a korhatár, nem 14.
Nekem 13 évesen volt.
Mi úgy oldottuk meg hogy édesanyám engedte hogy regisztráljak, de a jelszót tudta ő is - Mondta hogy lehet hogy be fog lépni ő is, viszont nem a tudtomon kívül, hanem az engedélyemmel.
Ennek ellenére végül sosem lépett de, a regisztráció után pár évvel mondta hogy változtassam meg a jelszavamat úgy hogy csak én tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!